|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
melekduygu
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı melekduygu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Tekrarlayan atesGönderim Zamanı: 24 Oca 2015 Saat 11:00 |
|
Kadir hocam Merhaba,
5.5 yaşındaki kızım geçen hafta 2 gün süreyle aralıklı olarak ateş, halsizlik ve katı burun akıntısı şekliyle bir grip geçirdi, uzun zamandır sizin söylediğiniz herseyi dikkate alarak, ilaçsız ve daha hafif geçiriyoruz hastalıklarımizi. Ateşi bir daha çıkmadığı ve genel hali iyi olduğu için son iki gün okuluna devam etti. Bugün sabah itibari ile ateş yeniden 39 c yi geçmeye başladı. Ilk ateşlendigi 2 gün bir iki defa da kurması olmuştu, yazılarınıza göre domuz gribi geçirdiğini düşündüm, bu sene de aşısını olmuştu ama sanırım bu seneki asilarda hataliymis. Hocam, doktora götürmek gerekir mi, ki bunu da hiç istemiyorum sayenizde anladık çoğunun uyguladığı şeyleri. 20 aylık ta bir oğlum var, o da abladan kapıyor ama genelde bugün akıntıli, ateşsiz geçiriyor. Kızım için başka bir tetkik yaptırmak gerekir mi hocam, okuyorum yazılarınızı ama kaçırdığım birsey olmasın diye sormak istedim, cok cok tesekkur ediyorum, iyi ki varsınız. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Oca 2015 Saat 18:48 |
|
1- Asi hatali DEGIL.... Iyi tahminde bulunamadilar. Bu sene salgin yapan viruslere karsi asi etkili olamadi..
2- SAKIN; Grip, oksuruk, hirilti var diye doktorlara gitmeyin... bENIM ANLATTIKLARIMI IYI OGRENIN. BILHASSA, VIRAL/BAKTERIEL AYRIMINI YAPMASINI IYI OGRENIN. SUPHEDE KALIRSANIZ, "KAN SAYIMI YAPTIRIP, WBC DEGERINE BAKIN.. Yuksek cikarsa, antibiyotik baslayin. 3- Her oksurene; Astim, Bronsit, Bronsiolit veya bunlarin "Baslangici" diye salakca teshis koyanlardan uzak durun. 4- Bunlarin iplikleri iyice pazara ciktiginda, simdilerde her oksurene "Zaturre" deme modasi var, sakin kanmayin ve sorun: "Asili (KPA)cocuk , nasil Zaturre olur?" Bu asilari devlet niye bukadar para verip yaptiriyor?? Ya bu devlette bir kusur var, yada bu doktorlarda!!!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Oca 2015 Saat 18:51 |
|
![]() |
|
melekduygu
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı melekduygu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Oca 2015 Saat 01:00 |
|
Çok teşekkür ediyorum hocam, agiz kokusu surekli olmuyor, genelde sabahlari cunku burnu sabah dolu oluyor yeşil ve kati şekilde, kahvaltı ve burun temizliğinden sonra gün içinde koku yok, dilde pas durumu da görünmüyor, bu arada sabah aniden çıkan ateş yarım saat sonra düştü ve bir daha çıkmadı. Verdiğiniz değerli bilgiler ve ayirdiginiz zaman icin size minnettarim, sevgiler, saygilar.
|
|
![]() |
|
melekduygu
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı melekduygu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Oca 2015 Saat 22:49 |
|
Kadir hocam izninizle birsey daha sormak istiyorum, arsivde bulamadim, kızımın burnunda iki gündür mukusla beraber az miktarda kan geliyor, bu kılcal damarlarla ilgili bir durum mu yoksa başka bir sorunun varlığı anlamına mi geliyor, değerli görüşlerinizi rica ediyorum, saygilar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Oca 2015 Saat 07:22 |
|
Gribin iyilesme surecinde, burun icindeki; mukoza (zar)in, harabiyeti sonucu, ufak tefek kanamalar olur. Bir sey yapmayin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|