|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
merveasya ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı merveasya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bugün çıkacak denen fibrinojen testi çıkamamış kan yetersiz gelmis. yani biz tekrar ateslenmesini bekleyeceğiz ve 5 tup kan tekrar alınacak. ve biz o süreci tekrar yaşayacağız. kızımın kanı da zaten sınırda. hicam bugün yine hastaneye gideceğiz. inanın tahlil sonuçlarını degerlendirebiliyorum sizden okuduklarım kadarıyla ama bu çocuğun bu kadar sık hastalanması ateşlenmesi normal mi bunu öğrenmek istiyorum. arastirilmasi icin arastirma hastanesine sevk ettiler sizce dueumu nedir benim cocugumun.iştahı tamamen kapandı. dün yediklerini kustu.
|
|
![]() |
|
merveasya ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı merveasya
çarşamba da etfal e gideceğiz tekrar kan alınacak oradan hocam lütfen kaç gündür biseyler yazmanızı bekliyorum. suz durumu nasıl degerlendiriyorsunuz ne yapmalıyız sizce
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı merveasya
saygıdeğer hocam bu bi hafta içerisinde 3 tane doktor gördü çocuğumu enfeksiyon kaynağı bulunamıyor değerleri çok yüksek eğitim ve araştırma hastanesine götürün dediler biz de korktuk dum götürdüğüm doktor tekrar kan alalım dedi ben de sizden okuduklarimla hiç bir ilaç tedavisi uygulanmadı önce bi antibiyotik kullanalım dedim crp bi haftada düşmez demiştiniz siz çünkü doktor da tamam o zaman antibiyotik kullanalım isterseniz igne yazayım dedi böyle bir yaklaşım olabilir mi 125 tl sadece muayene ücreti ödedim doktor lenfleri şişmiş bezeler var dedi küçük dili biraz uzamış dedi ama neden haftalık tekrar ediyor ateşi 1 gün sürüyor 38 e kadar çıkıyor hiç ateş düşürücü vermedim. hocam sadece durumu değerlendirmenizi istiyorum nesi olabilir çocuğumun sizce çok güveniyorum hocam size hiç bir doktor sizin gibi yaklaşmıyor o yüzden sizden haber bekliyoruz değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim Allah sizin gibi doktorları başımızdan eksik etmesin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı merveasya
bu arada hocam genel durumu iyi ve muayenesinin de iyi olduğunu söyledi son 2 doktor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Siz cocugumu tedavi etmeye calisiyorsunuz, yoksa o "tahlili" mi??? Cocuk iyi ise, kurcalamayin.. Turkiye'de yapilan tahlillere de cok guvenmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|