Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - tekrarlayan ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumtekrarlayan ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
merveasya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 51
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merveasya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2017 Saat 13:17
bugün çıkacak denen fibrinojen testi çıkamamış kan yetersiz gelmis. yani biz tekrar ateslenmesini bekleyeceğiz ve 5 tup kan tekrar alınacak. ve biz o süreci tekrar yaşayacağız. kızımın kanı da zaten sınırda. hicam bugün yine hastaneye gideceğiz. inanın tahlil sonuçlarını degerlendirebiliyorum sizden okuduklarım kadarıyla ama bu çocuğun bu kadar sık hastalanması ateşlenmesi normal mi bunu öğrenmek istiyorum. arastirilmasi icin arastirma hastanesine sevk ettiler sizce dueumu nedir benim cocugumun.iştahı tamamen kapandı. dün yediklerini kustu. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merveasya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2017 Saat 13:46
çarşamba da etfal e gideceğiz tekrar kan alınacak oradan hocam lütfen kaç gündür biseyler yazmanızı bekliyorum. suz durumu nasıl degerlendiriyorsunuz ne yapmalıyız sizce
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merveasya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2017 Saat 14:26
saygıdeğer hocam bu bi hafta içerisinde 3 tane doktor gördü çocuğumu enfeksiyon kaynağı bulunamıyor değerleri çok yüksek eğitim ve araştırma hastanesine götürün dediler biz de korktuk dum götürdüğüm doktor tekrar kan alalım dedi ben de sizden okuduklarimla hiç bir ilaç tedavisi uygulanmadı önce bi antibiyotik kullanalım dedim crp bi haftada düşmez demiştiniz siz çünkü doktor da tamam o zaman antibiyotik kullanalım isterseniz igne yazayım dedi böyle bir yaklaşım olabilir mi 125 tl sadece muayene ücreti ödedim doktor lenfleri şişmiş bezeler var dedi küçük dili biraz uzamış dedi ama neden haftalık tekrar ediyor ateşi 1 gün sürüyor 38 e kadar çıkıyor hiç ateş düşürücü vermedim. hocam sadece durumu değerlendirmenizi istiyorum nesi olabilir çocuğumun sizce çok güveniyorum hocam size hiç bir doktor sizin gibi yaklaşmıyor o yüzden sizden haber bekliyoruz değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim Allah sizin gibi doktorları başımızdan eksik etmesin.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merveasya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2017 Saat 14:44
bu arada hocam genel durumu iyi ve muayenesinin de iyi olduğunu söyledi son 2 doktor.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118114
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2017 Saat 19:11
Siz cocugumu tedavi etmeye calisiyorsunuz, yoksa o "tahlili" mi???
Cocuk iyi ise, kurcalamayin..
Turkiye'de yapilan tahlillere de cok guvenmeyin.  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.