|
tekrarlayan hastalık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
güneşimoğlum ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 252 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı güneşimoğlum
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Tem 2018 Saat 16:30 |
Kadir hocam,daha önce yazmıştım.Oglum 1 ay önce ateşlenmisti tahlil yaptırmıştım size mesaj attım.Degerler normaldi ama yine gecenki gibi ani ates yükseldi ve gece hic düsmedi normale ama uyudu sabah uyandığında kustu.Gece 38 ile 39.1 arasındaydı.iki gün once agızı kokuyordu şüphelemistim boğaz olabilir diye.Benim merak ettigim subat mayıs haziran temmuz olmak üzere ki öncesini hatırlamiyorum bu sekilde hastalık baslıyor bazen ateş 4 gün sürüyor.Genelde boğaz enfeksiyonu deniyor.Hocam oğlum 7,5 yaşında neden biz bu atakları yaşıyoruz hic anlamıyorum,normal mi ?Lütfen bize bir yol gösterin hocam....
|
|
![]() |
|
güneşimoğlum ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 252 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı güneşimoğlum
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir sorum daha vardı hocam hep kafamı kurcalıyor biliyorum üzerinde 6 yıl geçmiş diyeceksiniz ama hocam biz anneleri en iyi siz anlarsıniz,oğlum 17_18 aylıkken ben yemegini yedirip yatağına koymuştum diger odaya gidip geldim ki saniyelik bir olay gözümün önünde yatağından atlayıp düşmüstü yan olarak ve ben kucağıma aldığımda 1kere fışkırarak kusmuştu ben heyecana bagladım ama kendinde ve agliyordu.Yan komşum çocuk konusunda benden tecrübeliydi cocukta birsey yok bosuna gitmeyin tahlil falan yıpramayın çocuğu dedi.Bende gözlemledim iyiydi ama şimdi bazen düşünuyorum biraz ince motor gelisimi hafif geri gibi bu düşmeden bir araz kalmışmıdır hocam.içim icimi yiyor niye götürmedim.Allah korusun birsey varsa şimdi çıkarmı ortaya benmi abartıyorum.Cok zamanınızı aldıysa affedin hocam
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok abartiyorsunuz… Her cocuk, bu yaslarda, bu sekilde atesli hastaliklar gecirir..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|