|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
chora ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağu 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 225 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nis 2015 Saat 22:40 |
Merhabalar hocam ..
9 Yaşındaki kızım 1,5 ay içinde 10 15 gün aralar ile 3. kes ishal oldu çamaşırına kaçırma ile başlıyor su gibi bazen hafifi ateş ile beraber 1-2 gün içinde şiddetini azaltarak bitiyor hiç ilaç vermedim bol su o kadar fakat kafama takıldı 1. okulda bir mikrop mu kapıyor ?hep aynı şekilde oluyor peki bağışıklık kazanmadı mı ? 2. bağırsaklarına mı yerleşmiş bişey mi var ?nutella yeyince tetikliyor gibi(ilk ikisi onun arkasından oldu ben de kavanoza salyadan kaşıktan mikrop falan bişey geçti herhalde diye kavanozu atmıştım ) şimdi aklıma geldi sonuncu ishalde yeni bir nutella tarzı bişey yemiş yeni açılmış .... 3.tahlile gerek var mı ?...... cevap için şimdiden tşk ederim ..... |
|
sevgiler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120646 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ishal oncesinde, ates ve kusma olmuyor ise; mikrobik ishal degil, yediklerinin cinsi ile ilgilidir.
Genellikle; kalorisi cok yuksek yagli ve sekerli gidalar ( aynen Nutella) yendiginde, kisa sureli ishaller olabilir. Bu tip gidalari biraz kistlayin. Baska bir sey gerekmez. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|