Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tepkilerinizi istiyorum(bez hakkında)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuTepkilerinizi istiyorum(bez hakkında)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 7>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
iremnur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1051
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2008 Saat 19:34
arkadaşlar bende düşüncelerinize katılıyorum sonuçta bebeklerimiz söz konusu farketmesek bunları bebeklerimize yedirsek yada giydirsek ne kötü birde bez gönderelim demişlerAngry
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2008 Saat 22:41
Ben de onlardan bir kez şikayetçi oldum. Çünkü bezleri kağıt gibiydi ve kızımın totosu koskoca yaz boyunca pişik olmadığı halde kışın ortasında çok ama çok kötü pişik oluverdi. İnanın bir kez daha böylesine rastlamadım zaten pişik kremim sayesinde hiç olmazdı ama 2 saatte mahvoldu kızım. Ardından banyoya sokmuştum gözünden gelen yaşlar içime akmıştı yaaa. Çok kötüydü. Hemen firmaya mail attım yetmedi telefonla aradım. Hemen o günün ertesinde şikayet formu ile ve ellerinde kocaman bir paket daha bezle evime geldiler. Ama onlara tüm şikayetimi anlattım ve asla onların bezlerini bir daha almayacağımı söyledim. Ama bunu da bir deneyin dediler. Ben de benim şikayetimi dikkate alın ve düzelltikten sonra bana bir paket yollayın bunun da farklı olduğunu sanmıyorum dedim. Kız bana bu paket sizde kalsın dedi halen duruyor. O da emir kuluyum ben alırsanız sevinirim dedi. Ama daha düzelttik yeniledik diye bir haber gelmedi. Bak senin bu olaydan sonra da aklıma geldi bir mesaj daha atayım ben onlara. Ahhhhh o sakızı ben görmeliydim ahhhhhhhhEvil%20SmileEvil%20SmileEvil%20Smile
Yukarı Dön
annayake Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 39
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2008 Saat 22:49
sevgili melek, tükoder en iyi bilgiyi verecektir size.Zaten onlar yönlendiremezse sizi başka bir kurum bir yapmaz sanırım.Elbette sağlık sözkonusu ama sadece sağlık için değil başka konularda da duyarlı olmalıyız.Tavrını destekliyorum......Aynı takibi bende yapardım...
Yukarı Dön
melek uslu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1365
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2008 Saat 23:03
ben tük derneklerineden birine mail attım bakalım birde telefonla arayacağım yarın
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Annemi ve anne olmayi anlama sebebim ben
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21227
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2008 Saat 23:09
canım kesinlikle bende sni destekli,yorum ara hakkını benceThumbs%20Upben  o markanın hiç bi ürünün kullanmadım ama sölediğin şey çok kötü yaa çocuklarımızın sağlığı bu kadarmı değersizAngryAngryAngryhele onların tavrıAngryne demek bi paket gönderelim sanki işin maddi kısmındaymış gibiAngryAngryConfusedConfusedkesinlikle bırakma işin peşini benceThumbs%20Up
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
serifegül Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 818
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2008 Saat 23:55
melekcim destekliyorum seni sonuna kadar git bence... gerekirse olayı medyaya taşı bebek bezinin içinde sakız... aklım almıyorAngry yaa bir de tvde dakka başı reklam yayınlıyorlar yeni paket yollayalımmış neyin ayıbını örteceklerini sanıyorlar acaba sağlık bu ya...Angry o kadar ucuz ki insan sağlığıAngryAngry

çekirdek ailemizin çitlembiği
Yukarı Dön
seydaulgen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 55
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 May 2008 Saat 01:28
Orjinalini yazan: melek uslu melek uslu Yazdı:

Merhaba sevgili anneler
size başıma gelen bir şey yazacağım paylaşmak ve olayı protesto etmek istedim ...

Ben .m..............x. markalı bir bezi H....t Kimya kullanıyorum hemde kızım doğduğundan beri.. Hemde öyle ucuz markalardan  değil oldukça bilinen bir marka ve markayı üreten firma  da oldukça biliniyor nerdeyse günlük yaşantımızda kullandığımız tuvalet kagıdı sıvı sabun vs bu firmaya ait ...Neyse ben yine kızımın bezini değiştirecekken birde baktım bezde elime birşey geldi bezin  lastik kısmında emici tabaka arasında yumuşak birşey var elimle bastırdım bez yapılırlen arasında sakız kalmış ......Firmayı aradım yetkiliyle konuştum önce biraz tavırlarından sinirlendim böyle aceleyle he biz adresinizi alalım telefonunuzu alalım falan lakayt konuşmalar oldu sert çıkışmak zorunda kaldım eşimle ...Neyse sonra dedilerki biz size dönelim gelip bezi alalım inceleyelim ..Bizde dedikki ama bize antetli kağıdınıza bu olayı yazıp tutanak şeklinde  yazın ve yetkili imza karşılığında bezi veririz dedik onlarda biz bugüne kadar böyle birşey yapmadık isterseniz size kullandığınız bezden getirelim 1 paket dediler bizde hayır dedik bez benim elimde hala ve bu duruma çok sinirlendim firmayı araştım ve kalite standartlarını anlatmışlar da anlatmışlar....bu bezi kızımın genital bölgesine temas edicek şekilde kullanıyoruz  hijyen kuralları, üretim gevşekliği, standartlara uymama gibi konularda derdimi anlatamadım ve kızgınım ne yapabilirim hukuki yollarda dahil ne önerirsiniz ..
Türkiye de bu olaylar pek umursanmıyor sanırım bir avukatla konuştuk fişinizle firmaya gidin yerine bez alın dediler bu kadar kolay mı ya anlamadım ben kızımın sağlığından bahsediyorum sakız da olur tükürükde başka bişeyde ..Yani kimbilir nelerle temas ettiriyoruz bebeklerimizi 

İlginize teşekkür ederim
Saygılar
Melek Aydın Uslu

Canım aynı marka bezi bende kullanıyorum. Maalesef ki doğum yapmadan önce 12 paket kadar stok yapmıştım LOL Keşke yapmaz olsaydım.. Bezin arka kısmından tam ortasından hiç olmıycak bi yerden yani sızıntı yapıyordu.. Ayrıca bariyerlerden de sızıntı oluyodu hep. 1 deil 2 deil baktım olucak gibi deil fabrikayı aradım aynı şekide adresimi aldılar bir kızcağız elinde 1 paket bezle çıkageldi. İncelemek için benden 10 tane bez aldılar. Ama yine aynı sorun devam ediyo tabi. Bende artık o markayı kullanmamaya karar verdim...
Ayrıca ben hiç bebeğime hazır satılan yoğurt çorba mama bile mecbur kalmadıkça vermiyorum. Ne kadar tanınmış marka olsada güvenmiyorum. Nitekim arkadaşların yazdıklarından da kullanmamakta haklı olduğum ortaya çıkıyo..

Seni destekliyorum arkadaşım. Elinden geleni ardına koyma LOL

Sesimizi çıkartmaya çıkartmaya böle oluyo zaten..

Hakkını ara arkadaşım..
Davanda başarılar diliyorum.. Clap

Star

Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3493
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 May 2008 Saat 01:45
özrü kabahatinden büyük diye buna denir yaaa. terbiyesizlerAngryAngryAngry
melekcim sonuna kadar arkandayım bende. mail atmamız aramamız gereken bir yer varsa bizede bildir lütfen. ayrıca tahmin ediyorum ama emin olabilmem adına markayı bana özelden bildirirsende sevinirim canım
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 7>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.