|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 4567> |
Yazar | ||
fatoş ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 16089 |
![]() |
|
Ben olurum canım, özellikle bebeği olan ve hamile olan bir çok arkadaşım var
![]() |
||
![]() |
||
zehra ![]() Kıdemli Moderatör ![]() "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 9194 |
![]() |
|
canım bende seve seve destek olurum
![]() |
||
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
||
![]() |
||
şevvalim ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1081 |
![]() |
|
herzaman arkandayım canım.bende yollarım.tanıdıgım bebegı olanlara.
|
||
![]() |
||
melek uslu ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ara 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1365 |
![]() |
|
oldu o zaman ben hazırlığımı yapayım size yollarım adreslerinizi alırım
|
||
![]() |
||
ifakat ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() "Yağmurun annesi... Çıtır pare mod" Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 10021 |
![]() |
|
seninleyiz
![]() |
||
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
||
![]() |
||
burcu ![]() Elmas Üye ![]() Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 8112 |
![]() |
|
ben de destek olurum.. bu iğrenç durum onların yanına kalmamalı.. mail ardesimi gönderiyorum sana özelden...
|
||
![]() |
||
MySons ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2007 Konum: Almanya/Edirne Durum: Aktif Değil Puanlar: 1536 |
![]() |
|
Melek,
bende simdi okudum! Bezin markasini tam bilemedim ben? Mol.....x marka bezmi acabag????
Benim sana önerim, bu firma eger sirf türk firmasi degilse yani aslen yabanci bir markaysa, o asil üretildigi ülkeye bir türlü ulas maille veya arayarak!!! Ingilizce anlat durumu ve burada türkiyede sikayette bulundugunu ama yetkililerin pek orali olmadiklarini yaz!!! Bak ozaman ne oluyor, bence....!!! Benim aklima etkili olabilecek bu yol geldi!!! Dedigim gibi, firmanin adini cözemedim ama insallah asli yabanci olan bir firmadirda, sende bu yola basvurabilirsin!!!
Insallah bir sonuca ulasabilirsin, sakin pesini birakma derim... gerekirse bir türlü medyaya bile sizdir bu olayi!!! Okuyunca benimde bircok arkadas gibi kanim beynime firladi!!!! Insallah basarili olursun!!!! Bezmeden hakkini ara!!!
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7479 |
![]() |
|
Canım ben de destekçinim söz veriyorum çünkü benim de bu firmadan şikayetim oldu.
Ama bunun yanında da ;
1- www.sikayetvar.com adresine de bildirirsen iyi olur.
2- Bulabildiğin tüm televizyonların info adreslerine atabilirsin. (Ses getirebilir)
3- Bu firmanın bulduğun tüm mail adreslerine "bu maili dağıtıyorum haberiniz ola. Bana yardımcı olmadınız çünkü... Sonra ben duymadım vay efendim ben görmedim demeyin" diye bir not da iliştirebilirsin.
Aklıma gelenler bunlar ve benimle ilgilenmeyen firma olsa ben daha kötü şeyler yapardım ama burada yazamam
![]() ![]() Bunu mail şeklinde değil, arkadaşlarıma facebooktan dağıtayım ben. Duvarlarına yazayım önce.
![]() ![]() ![]() Heee bu arada sen şikayetini onlara memnuniyetini başkalarına yapmayı denedin ama olmadı yani her durumda haksızlar.
![]() ![]() Kolay gelsin sana canım
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 4567> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|