Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tepkilerinizi istiyorum(bez hakkında)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuTepkilerinizi istiyorum(bez hakkında)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 4567>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 16089
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 May 2008 Saat 17:47
Ben olurum canım, özellikle bebeği olan ve hamile olan bir çok arkadaşım var Smile
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 9194
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 May 2008 Saat 18:41
canım bende seve seve destek olurum Wink
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
şevvalim Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1081
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 May 2008 Saat 18:47
herzaman arkandayım canım.bende yollarım.tanıdıgım bebegı olanlara.
Yukarı Dön
melek uslu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1365
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 May 2008 Saat 20:04
oldu o zaman ben hazırlığımı yapayım size yollarım adreslerinizi alırım
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Annemi ve anne olmayi anlama sebebim ben
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 10021
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 May 2008 Saat 22:24
seninleyizWink
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 8112
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 May 2008 Saat 23:06
ben de destek olurum.. bu iğrenç durum onların yanına kalmamalı.. mail ardesimi gönderiyorum sana özelden...
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
MySons Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1536
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 May 2008 Saat 00:34
Melek,
bende simdi okudum! Bezin markasini tam bilemedim ben? Mol.....x marka bezmi acabag????
Benim sana önerim, bu firma eger sirf türk firmasi degilse yani aslen yabanci bir markaysa, o asil üretildigi ülkeye bir türlü ulas maille veya arayarak!!! Ingilizce anlat durumu ve burada türkiyede sikayette bulundugunu ama yetkililerin pek orali olmadiklarini yaz!!! Bak ozaman ne oluyor, bence....!!! Benim aklima etkili olabilecek bu yol geldi!!! Dedigim gibi, firmanin adini cözemedim ama insallah asli yabanci olan bir firmadirda, sende bu yola basvurabilirsin!!!
Insallah bir sonuca ulasabilirsin, sakin pesini birakma derim... gerekirse bir türlü medyaya bile sizdir bu olayi!!! Okuyunca benimde bircok arkadas gibi kanim beynime firladi!!!! Insallah basarili olursun!!!! Bezmeden hakkini ara!!!ClapClapClap

Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 May 2008 Saat 01:50
Orjinalini yazan: melek uslu melek uslu Yazdı:

Orjinalini yazan: melek uslu melek uslu Yazdı:

Merhaba sevgili anneler
size başıma gelen bir şey yazacağım paylaşmak ve olayı protesto etmek istedim ...

Ben .M.....x. markalı H....t kimya üretimli bir bezi kullanıyorum hemde kızım doğduğundan beri.. Hemde öyle ucuz markalardan  değil oldukça bilinen bir marka ve markayı üreten firma  da oldukça biliniyor nerdeyse günlük yaşantımızda kullandığımız tuvalet kagıdı sıvı sabun vs bu firmaya ait ...Neyse ben yine kızımın bezini değiştirecekken birde baktım bezde elime birşey geldi bezin  lastik kısmında emici tabaka arasında yumuşak birşey var elimle bastırdım bez yapılırlen arasında sakız kalmış ......Firmayı aradım yetkiliyle konuştum önce biraz tavırlarından sinirlendim böyle aceleyle he biz adresinizi alalım telefonunuzu alalım falan lakayt konuşmalar oldu sert çıkışmak zorunda kaldım eşimle ...Neyse sonra dedilerki biz size dönelim gelip bezi alalım inceleyelim ..Bizde dedikki ama bize antetli kağıdınıza bu olayı yazıp tutanak şeklinde  yazın ve yetkili imza karşılığında bezi veririz dedik onlarda biz bugüne kadar böyle birşey yapmadık isterseniz size kullandığınız bezden getirelim 1 paket dediler bizde hayır dedik bez benim elimde hala ve bu duruma çok sinirlendim firmayı araştım ve kalite standartlarını anlatmışlar da anlatmışlar....bu bezi kızımın genital bölgesine temas edicek şekilde kullanıyoruz  hijyen kuralları, üretim gevşekliği, standartlara uymama gibi konularda derdimi anlatamadım ve kızgınım ne yapabilirim hukuki yollarda dahil ne önerirsiniz ..
Türkiye de bu olaylar pek umursanmıyor sanırım bir avukatla konuştuk fişinizle firmaya gidin yerine bez alın dediler bu kadar kolay mı ya anlamadım ben kızımın sağlığından bahsediyorum sakız da olur tükürükde başka bişeyde ..Yani kimbilir nelerle temas ettiriyoruz bebeklerimizi 

İlginize teşekkür ederim
Saygılar
Melek Aydın Uslu

Arkadaşlar ben bu konuyu mail yoluylada dağıtmak istiyorum hem birde bezin resmini çekip  ekde yollamak istiyorum ne dersiniz sizlerde mail le bu yzıyı arkadaşlarınızla paylaşıp bana destek olmak istermisiniz
Canım ben de destekçinim söz veriyorum çünkü benim de bu firmadan şikayetim oldu.
Ama bunun yanında da ;
1- www.sikayetvar.com  adresine de bildirirsen iyi olur.
2- Bulabildiğin tüm televizyonların info adreslerine atabilirsin. (Ses getirebilir)
3- Bu firmanın bulduğun tüm mail adreslerine "bu maili dağıtıyorum haberiniz ola. Bana yardımcı olmadınız çünkü... Sonra ben duymadım vay efendim ben görmedim demeyin" diye bir not da iliştirebilirsin.
Aklıma gelenler bunlar ve benimle ilgilenmeyen firma olsa ben daha kötü şeyler yapardım ama burada yazamamLOLLOL Bunlar en hafifleri o kadarını diyeyim.
Bunu mail şeklinde değil, arkadaşlarıma facebooktan dağıtayım ben. Duvarlarına yazayım önce.LOLLOLLOL
Heee bu arada sen şikayetini onlara memnuniyetini başkalarına yapmayı denedin ama olmadı yani her durumda haksızlar. AngryAngry
Kolay gelsin sana canımClown
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 4567>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.