|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
demirfiliz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 138 |
![]() Gönderim Zamanı: 19 Haz 2009 Saat 16:07 |
merhaba özlem hanım, sizi çok meşgul ediyorum ama bu aralar çok çaresizim,ne yapacağımı şaşırdım, kızım herşeye ağlıyor herşeye mızmız herşeye hayır bi yaptığını sürekli yapmak istiyor, ne bileyim dengesiz aşırı davranışlar sergiliyor, bazı makaleler okudum korkunç 2 yaş ilei ilgili :))) gerçekten korkunç:))) ama bunların normal olduğunu bilsemde sabretmek çok zor çok sabırlıyım ama bazen taşıyor kızıma bağırıyorum sonu gelmeyen ağlamalar vs çok bunaldım,kızıma kızıyorum inatlaşmalarımız oluyor,aramızda çok güçlü bir bağ var ama bu dönemde uzaklaşıcaz diye korkuyorum,bide sürekli ben ilgileniyorum babası hiç destek olamıyor akşam babası geldiğinde zaten yatma vakti geliyor,babasıyla vakit geçirememeside etkiliyomudur kızımı? sinirlerim çok kötü durumda:((( ilgisini başka yöne çekin deniliyor ama çok zor bu dönem ayrıca takıntı dönemi sanırım...ilgisini dağırmak eskisi gibi oyunlara dalmasını sağlamak hiç kolay değil, enerjisini atsın diye günde 2-3 saat parktayız en az :)) ama eve çıkarken görseniz bizi :)))) yardımınızı bekliyorum sağolun...
|
|
papatya
|
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=15444&title=hersey-benim
siz bu soruyu zaten sormussunuz ![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|