Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Teşekkür ve 1 yıllık tecrübelerim.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Teşekkür ve 1 yıllık tecrübelerim.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aysays Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aysays Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Tem 2023 Saat 13:05
Hocam şu an tatildeyiz.  

Denize girmesi burun içindeki yaraya olumsuz etki yapar mı?

Burun kanamasına daha çok zemin yaratır mı?

( Sıcak saatlerde gitmiyoruz. )

Hocam emeğinizin karşılığı ödenmez. Her şey için çok teşekkür ederim 💐💐
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 116377
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Tem 2023 Saat 18:24
İyi bile gelir 
Yukarı Dön
lafarasi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 55
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı lafarasi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Tem 2023 Saat 22:06
Kadir hocamızın hakkını nasıl ödeyeceğiz bilemiyorum. 
Yukarı Dön
Dilyafruz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 315
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dilyafruz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2023 Saat 04:48
Kadir hocamızın sayesinde biz de oglumuzu 3_4 ay içirdigimiz onceair ve ventolin vs ilaclardan kurtardık.
Allah razı olsun 🫶
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2023 Saat 03:47
Atmdm Açılır Kutu Gör

Üye
Üye
Simge

Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri 
  Teşekkürler (0) Teşekkürler(0) 
  Alıntı&nbsp;Atmdm Alıntı  Yanıt YazCevapla
Yeni Mesaj: Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 4 Saat 23 Dakika önce Saat 23:22 - IP: 188.119.36.3 IP Bilgiler
Merhaba ,bu yazımı aşırı kaygılı annelerin bir nebze dahi olsa içini ferahlatmak ve tabiki kadir hocamıza teşekkür için yAziyorum , Bir anda başlayan ateşsiz dakikada bir hatta otuz saniyede bir öksürmeye başlayan çocuğumuzu acillere yetistirmekle başlayan hastalık sürecimiz oldu , 3 farklı hastane ve doktor gördü çocuğu ve hepsinin verdiği şeyler aynıydı, ventolin cortair vb. Buhar ,alerji şurup ve çiğneme tableti ,röntgen vs ciğerleri sıkıntılı diye en sonunda panikle son gittiğimiz özel hastanede çocuk 1 gün yattı sürekli buhar ve damardan tedavi gördü , evet çocuk bir günde hemen öksürüğü geçti ertesi gün doktor çıkabilir fakat ciğerleri hala sorunlu korumamız gerek diyerek ciddi bir astım ilacı reçete etti ,asla içimize sinmedi almadan geldik ve Kadir hocamin yazıları okudum ,çocuk 2 gün iyiydi üçüncü gün ise aynı şiddette öksürük geri geldi yalancı iyilik hali veren kortizonlu buharlar yüzünden olduğunu kadir hocamdan öğrenmiştim, yine panikle korkuyla hocama yazdım neler yapicaz nolucak 1 aydır öksürüyor ve hasta diye ,hocamın söylediği ciğerleri temiz ve sadece grip dedi ,gün gün panikle korkuyla şiddetli öksürük krizleri geçirdik gece ve gündüz üstüne ateş de eklenince cildirmak uzereydim artık ,asla buhar vermedik, kortizonlar alerji surubu asla icirmedik ve gün gün iyiye gitmeye basladigini zor, uzun günler sonunda nihayet görmeye başladık ve şuan hala yüzde yüz değil fakat yüzde 80 iyileşti , kreşe başlayan her çocukta iki sene böyle geçer diye okudum ,ama asla o ilaçların fayda değil yalancı iyilik hali verdiğini yaşayarak öğrendik , kadir hocama sonsuz teşekkür ediyorum 

Yukarı Dön
enorton1903 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı enorton1903 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Oca 2024 Saat 19:30
Hocam Allah razı olsun. İyi ki sizi tanıdık. Her gün size dua ediyorum. Herkes her gün acillerde, bizim oğlan bu sene bir gün bile okula gitmemezlik yapmadı. Ellerinizden öperim, Arizonaya selamlar
Yukarı Dön
Hilal Şahin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Hilal Şahin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Oca 2024 Saat 01:20
Onceaır dan nasıl kurtuldunuz benim oğlum da 4 yaşında ve bende kullanıyorum maalesef 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Oca 2024 Saat 06:00
Turk doktorlarinin verdikleri ilaclarin hicbirini kullanmayin, sadece benim anlattiklarimi uygulayin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.