Hülya hanım hiç üzülmeyin bence bu size daha da hayırlı olacak ve daha geniş kitlelere ulaşabileğiniz bir kanalla tekrar ekran başında buluşacağız.
Elimde küçücük bir bebekle evde o afrika sıcaklarında ne yapacağımı bilemez haldeyken bir umut olup, benim gibi insanlar da varmış anne sütü problemleri gibi deyip bebeğime daha bilinçli yaklaşmamı sağladınız. Sütümün yetmediğine inandırmışlardı beni ve mamaya teşvik ediyorlardı, sizin sayenizde anne sütüne daha çok önem verip bebeğimi sadece sütümle besledim. Sadece bana yararlı bilgi verdiğiniz ve minicik bir bebeğin beslenmesine katkıda bulunduğunuz için bence Allah katında çok sevaba girdiniz. Daha bir çok konuda pusulamız oldunuz.
Sizi internetten takip edeceğim bilgilerinizden faydalanacağım ve inanıyorum ki halkımız güzel ile çirkini ayırdedip gereksiz görüntü kirliliği yapan o seviyesiz programlara dur deyip programızı bağrına basacaktır.
İnşallah daha büyük bir kanalda (çalışan bir anne olduğumdan) benim de izleyebileceğim saatte programınıza kavuşuruz.
iyi mutlu yıllar...