Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Haberler & Duyurular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Teşekkürler ve mutlu yıllar...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuTeşekkürler ve mutlu yıllar...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ela Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 33
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2008 Saat 11:31
    Hülya hanım hiç üzülmeyin bence bu size daha da hayırlı olacak ve daha geniş kitlelere ulaşabileğiniz bir kanalla tekrar ekran başında buluşacağız.

Elimde küçücük bir bebekle evde o afrika sıcaklarında ne yapacağımı bilemez haldeyken bir umut olup, benim gibi insanlar da varmış anne sütü problemleri gibi deyip bebeğime daha bilinçli yaklaşmamı sağladınız.         Sütümün yetmediğine inandırmışlardı beni ve mamaya teşvik ediyorlardı, sizin sayenizde anne sütüne daha çok önem verip bebeğimi sadece sütümle besledim. Sadece bana yararlı bilgi verdiğiniz ve minicik bir bebeğin beslenmesine katkıda bulunduğunuz için bence Allah katında çok sevaba girdiniz. Daha bir çok konuda pusulamız oldunuz.

Sizi internetten takip edeceğim bilgilerinizden faydalanacağım ve inanıyorum ki halkımız güzel ile çirkini ayırdedip gereksiz görüntü kirliliği yapan o seviyesiz programlara dur deyip programızı bağrına basacaktır.

İnşallah daha büyük bir kanalda (çalışan bir anne olduğumdan) benim de izleyebileceğim saatte programınıza kavuşuruz.
iyi mutlu yıllar...  
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2008 Saat 12:18

mutlu yıllar hülya hanım ailenizle sevdiklerinizle nie mutlu yarınlar yıllar diliyorum ve bütün a.o.a ailesinin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum

Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
deryak Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 9
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2008 Saat 13:42

BENDE HERKESİN DİLEĞİNİN GERÇEKLEŞMESİNİ UMUYORUM

KENDİME DE BİR ADET BEBEK DİLERİM.

SEVGİLER
Yukarı Dön
esmaece Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 139
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2008 Saat 21:51

2008 de tüm dileklerimizin gerçekleşmesi dileğiyle herkesin yeni yılı kutlu olsun

Yukarı Dön
Hülya Yıldırım Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Puanlar: 83
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2008 Saat 23:47
Sarıp sarmalayan, içtenlik ve sevgi dolu yeni yıl dilekleriniz ve kutlamalarınız beni öylesine duygulandırdı ki... Ne diyeceğimi, nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum... Anneliğin herkese ve herşeye rağmen yalnız bir serüven olduğunu deneyimleyen bendeniz, anneliğimi gazetecilik mesleğimle birleştirerek bu projeyi iyi ki doğurmuşum ki, her gün sizler gibi harika anne arkadaşlarımla paylaşmanın mutluluğunu yaşayabiliyorum ve her türlü olumsuzluğa göğüs gerebilecek gücü bulabiliyorum. İyi ki varsınız, iyi ki burada buluştuk... "Annelerin gücü adına" deyip yolumuza; birbirimizden öğrenmeye, sevgiyi çoğaltmaya, iyiliği yaymaya ve hayal denilenleri gerçek kılmaya devam...
Ben de hepinizi çok seviyorum; hem sizi hem de çocuklarınızı tek tek öpüyorum. Kucak dolusu sevgilerimle...
Hülya.

Yukarı Dön
ceyy Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 720
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2008 Saat 23:50
bizde sizi çok seviyoruz yola devam yorulmadan yılmadan çoğalarak hep beraber ClapClapClap
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2008 Saat 23:59
Hep sizinleyiz Hülya Hanım. Bizi bırakmayacağınızı biliyoruz. Siz herşeyin en güzelini hakediyorsunuz bence. Biz de sizi çok seviyoruz. İyi ki varsınız.Clown
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 9036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2008 Saat 00:57
ben biraz geç kaldım ama EmbarrassedEmbarrassedyeni yıla yeni başaldık kabul görür inşallah kutlamam ...Tongue
Hülya hanım iilk önce iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim . o son programdaki gözlerinizdeki o hüzün inanın okadar içimi acıttıki  yanınızda olup size sıkı sıkı sarılmak istedim ...bi işe yaramzdı belki ama işte o zaman her zaman yanınızda olacagımızı her zaman size destek olacağımızı hissettirebilirim diye düşündüm ..
yeni yılın size yeni mutluluklar ve kocaman kocaman başarılar getimesini diliyorum ..ve sizi kocaman öpüyorum Clown
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.