|
Teşhis konulamayan karın ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Onur Taze Çelik ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2018 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Onur Taze Çelik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Haz 2018 Saat 00:50 |
Hocam merhaba...Ekim 2014 dogumlu oglum var ve tam 1 haftadir devam eden karin agrisi var...Geceleri 15er dakikalik uykulari var, karnim agriyor diye kivranarak uyaniyor...gunduz de hep yatma istegi var, halsiz...yemek yemek istemiyor...ates, ishal,kusma yok,sadece agri,ust batin gosterdigi yer...ilk kez kan vet idrar tahlili yaptirmak durumunda kaldik ki sonuclar normal cikti...1 haftadir eski yorumlarla hareket ettim, kil kurdu mu acaba diye andazol 20 ml verdim, fmf tahlil sonucu cikmadi lakin ates yok , crp normal enfeksiyon yok ve dr bir teshis koyamiyor...ultrason da cekildi taş ihtimaline karsi, ultrason temiz...elim kolum bagli...cocugum kivraniyor ve hicbirsey yapamiyorum...son 1 haftada 1 kg verdi, istah da yok, iyice halsizlesti...bu arada ilac gecmisimiz yok denecek kadar az, antibiyotik kullanmadik, (bir ara isitme kaybi orta kulak iltihabi icin verdi kbb panikle kullandim, kustu zaten, sonra forumlarda arayip buldum iliadinle 3 gunde konu kapandi).su anda ne yapacagimi bilemiyorum, lütfen yardim edin...antalyadan selamlar...
|
|
Metehan'ın annesi....
|
|
![]() |
|
Onur Taze Çelik ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2018 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Onur Taze Çelik
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu arada gaz sancısı olabilir mi bu kadar sure...
|
|
Metehan'ın annesi....
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118532 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yapilan butun Tahlil sonuclarini bana yazin..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Onur Taze Çelik
Metehan'ın annesi....
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118532 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
www.yollayap.com ile gonderin... NOT: FMF agrilari gece OLMAZ... Gunes dogarken olur!!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Onur Taze Çelik
Metehan'ın annesi....
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Onur Taze Çelik
Metehan'ın annesi....
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Onur Taze Çelik
Hocam degerli vaktinizi fotograf yukleme hatamla harcadigim icin kusura bakmayin oncelikle, ilk forum deneyimimdi kusura bakmayin...Ve bu bolum de sikayetlenmem olacak zira siz olmasaydiniz su an cocugumun iki kulaginda da tüp olacakti, geniz eti alinmis olacakti, 3 liralik iliadinle 3 gunde gececek bir durumu bize azaba cevireceklerdi....Bu karin agrisi sebebiyle gittigim Antalyanin en unlu cocuk dru avil surup yazdi, sebebini sordugumda "yan etkisi uyku,gece uyusun"cevabini aldim,teshis yok....cocuguma gunde 3 ogun yemek disinda hicbirsey yedirmememi, yemek sorunu oldugunu soyledigimde de "yerse yer, yemezse yemez " dedi...3,5 yasindaki cocugum bile donup "süt neden icmicem,iyilessem bile mi" diye soruyor(ki belki gaz yapiyordur diye bir suredir icmiyorken)....sagligimiz kimlere emanet....iyi ki varsiniz...binlerce km uzakta olsaniz bile, iyi ki varsiniz....
|
|
Metehan'ın annesi....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|