| 
 | 
| Tıkalı burun | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| esra_s   Katılımcı Üye   Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: Tıkalı burun Gönderim Zamanı: 07 Nis 2023 Saat 23:14 | 
| 
   İyi günler hocam. 5 buçuk yaşındaki oğlumda 2 gündür hapşırık ve burun tıkanıklığı var. Serum fizyolojik ile temizliyorum, su baharında tutuyorum ama biri açılsa burun deliginin biri kapanıyor, gece bj yüzden ağzı açık uyuyor ve horluyor. Basucuna cold mix de damlatiyorum gece ama burnu acilmiyor.yapabileceginiz baska bir sey var mı?
    | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119414 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 08 Nis 2023 Saat 02:16 | 
| 
   Burun boslugunda odem olusmustur. Yazin denize girsin, 1 gunde duzelir. | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Tweet | 
| Forum Atla | Forum İzinleri  Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 |