|
Tirnak mantari (kendim icin ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
secil ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 225 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2025 Saat 23:02 |
Kadir hocam merhaba el tırnaklarımda ve ayak tırnaklarımda mantar var önce sadece 1 tanesinde vardi simdi çoğaldı OPILOX kullanıyorum ama pek faydasını görmedim aile hekimi karaciğer enzimlerine baktı Sonra TERBISIL tablet verdi.3 kutu kulkancaz 2 kutudan sonra tekrar karaciger enzimlerine bakip 3.kutuyu oyle verecegim dedi.henuz baslamadim.kullanmali miyim hocam sizin tavsiyeniz var mi ilac olarak.cok tesekkur ederim
Düzenleyen secil - 19 Eyl 2025 Saat 23:02 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Trosyd tırnak çözeltisi kullanın.
Günde 2 defa sürülecek. 20 dakika su değmeyecek. Ağızdan alınan ilaçlar, kan yolu ile vücuda dağilarak etki gösterirler. Tırnak dokusunda kan damarları olmadığı için, etkisi SADECE, yumuşak dokuda görülür. 1-2 ay sürebilir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Eyl 2025 Saat 09:42 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|