Özlem hanım Merhabalar,
Benim kzım 14.11.2005 dogumlu yani 3 yaşında daha öncede belirttigim gibi çalışma hayatına başladıgım için yaklaşık 3 aydır tamgün kreşe gidiyor.daha önce 3 ay yarım gün gidiyordu.İlk başlarda pek alışamadı.sadece benim almamı istiyordu.fakat şimdi babasının almasını istiyor çünkü babası erken alıyor ben aldıgımda yaklaşık kreşte 30-45 dk tek kalıyor.Ama babası aldıgında da eve girmek istemiyor.ben olmadıgım için.birde son 1 aydır takıntılı aglama krizleri başladı.mesela geçen akşam babasının elinde poşetler vardı kızım kenara geç ben içeri geçeyim dedi.vay sen niye beni iteledin diye dairenin kapısı açık yaklaşık yarım saat agladı.(uykuda vardı tabii)kapıyıda kapattırmıyor.ben sevgi şevkat göstereyim 1-2 dk sonra yumuşuyor amaben azıcık ters davranayım avazı çıktıgı kadar aglıyor. Ben cmtsi günleri 12'ye kadar çalışıyorum.annem bakıyor kesinlikle çorap giymiyor.kimi zaman üstünüde çıkartıyor.ben gelince konuşuyorum.annecim seni bekledim diyor.Özlem hanım biraz uzun oldu ama detaylı anlatmak istedim.Acaba normal mi?yoksa bir psikiyatriste götüreyim mi?Güzel vaktinizi ayırdıgınız için tşk.
.