nurıyecımişine karısmak olmasında. ben ıkı cocugumada oto koltugu kullanmadım arabamızda yok zaten ama kullanan arkadaslarım vardı pek guzeller pek sırınler cok cazıp gelıyor hamıle ıken ama cok kullanıslı degıl canım ya en azından sımdılık .bence bıraz buyuyunce alman daha mantıklı 1 yıl kullanıp atcanmı sonra aldıgını.bebekler o kadar cabuk buyuyorlarkı farketmıyosun.yenıdogan zıbınını kırkı cıkınca gıydıremıyosun bıle .ama (anne kucagı yazmıssınya bıran aflladım bu nekı dıye

)ana kucagı cok ıse yarıyor.benım vardı tuna ıcın annem almıstı.bu yana dogru salanıyordu.normalde hep öne arkaya dogrudur.cok rahat ettım hatta tunayı 6.5 aaylık olana kadar onada yatırdım hep.yatak almadım.kızımada kullanacaktım ama buyuk bebemden dolayı fırsat kalmadan kırıldı

bırde oto koltukları en az 2kılo var ee bırde bebıs 3 kılo olsa 6 kılo tek elle tasımak cok zor.sonucta poset degıl bu sallaya sallaya goturecegın.bebegın oldugu ıcın ıtınayla tasıyosun.sen bılırsın tabı ama cok gereklı gelmedı bana ama ana kucagı cok işe yarıyor.