Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kafa şekli ve....
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKafa şekli ve....

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kumru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1985
Mesajın Direkt Linki Konu: Kafa şekli ve....
    Gönderim Zamanı: 07 May 2009 Saat 11:19
Merhabalar Kadir Bey nasılsınız? Biz formun yeni üyesiyiz ( oğlum Alp ve ben). Daha önceki yazılarınıza baktım bulamadım, ama gözden kaçırmışsam özür dilerim. Size 2 sorum olacak;

**öncelikle oğlum 24.11.2008 doğumlu, doğum kilosu: 3790 gr boyu 52cm
en son 25.4.2008 de tartıldı kilosu 6830gr ve boyu 65cm
Sizce gelişimi iyi mi?

( anne sütü ile beslenen bir bebek ancak 2 defa sütüm yetersiz kaldığından doktor kontrolünde mecburen mama takviyesi yaptık 5 ayda 2 kutu mama350gr+350gr sadece tek öğün olarak akşam yatmadan önce verdim, 1 haftadır ev yapımı yoğurda başladık tek öğün 12-13 arası )

**Beni endişlendiren sorun hep sırt üstü yatmayı seven bir bebek, bu yüzden de ne kadar dikkat edersem edeyim kafasının arkasında çok hafif bir düzleşme oldu, gece 2-3 kere emzirme dışında sık sık kalkıp düzeltiyorum, sizce kafasındaki düzleşme güzellişir mi yoksa sabit kalır mı?

Size iyi çalışmalar dilerimSmile

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118634
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2009 Saat 13:29
4-5 aydan sonra kafada düzelme olmaz. Boy iyide kilo biraz eksik. Son damlasına kadar anne sütünü verin, üstüne alabildiği kadar kutu sütlerinden verin (mama gerekmez) ...Eğer ilaveten aldığı sütler günde 3 den fazla olursa, sırası ile kahvaltı, yoğurt ve muhallebi deneyebilirsiniz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.