Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çok kararsızım ve üzgünüm..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumçok kararsızım ve üzgünüm..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
CASPER Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Konu: çok kararsızım ve üzgünüm..
    Gönderim Zamanı: 24 Tem 2009 Saat 14:43
Kadir bey merhaba

inanın şu anda çok zorda kaldığım için bunları yazıyorum ve söyleyecekleriniz benim için altın değerinde olacak bir yol ayrımındayım kızımın bakımı ile alakalı...

kızım 6 aylıkken işe başladım 1 senedir babannesi bakıyor şu anda 1,5 yaşında babannemiz  şimdi köye gidip 2-3 ay kalmak istiyorlar. onlara göre kızımıda götürmek istiyorlar ama ben istemiyorum .
kızımın bu süre içinde bakımını üstlenecek bir akrabamızı bulduk temiz özenli 2 çocuk sahibi güvenilir bir kadın şu anda alıştırmalar yapıyorlar babanne onları yalnız bırakıyor yemeğini yedirtiyor vs.
kadın kendi evinde bakmak istiyor kendinin  de 9-12 yaşında iki çocuğu var ve evdeler.

eşimse çocukların kızımı hırpalayacağını düşünüyor ve kesinlikle karşı ama çözümde üretmiyor.

ne yapmalıyım 1,5 yaşında bir çocuk haftaiçi anne babayı görmeden ayrıca bizde onu görmeden nasıl olur haftasonları gitme imkanımız var köy yakın ama yeter mi:?CryCryCry
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118645
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Tem 2009 Saat 15:51
Köyde daha fazla hırpalanır. Ayrıca bu çocuklar, 9 -12 yaşlarındalar. 2-4 yaşlarında olsalar "haklısın" derimde, bu yaşta onu çok iyi oyalayabilirler bile.. Tabii herzaman uyanık olup, çocuğu iyi incelemekte fayda vardır.
Yukarı Dön
CASPER Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Tem 2009 Saat 16:01

Zaten kayınvalideminde dinlenmeye ihtiyacı var biraz ayrı kalıp özlemesi çok daha iyi olacaktır sonucunda kızım çok hareketli bir çocuk ama babamız babanneden başka kimseye güvenmiyor Angry
akşam eve geldiğimizde bizi gülüccüklerle karşılıyor o kadar çok özlüyor ki annemmm diye sarılıyor durmadan  özellikle bu aralar sanki anlıyor gibi daha da düşkün oldu anneye babaya kıyamıyorum hadi kendi özlemimi içime atarım desem onun için daha iyi olacağını bilsem gönderirim ama biliyorum ki bize ihtiyacı var. CryCryCry

şimdilik bakıcıyı alıştırma çabasındayız babamız il dışında gelince ne olacak bilmiyorum.
ama kadının dikkatli olması çocukların kızımı sevmesi beni mutlu ediyor
sanırım bu soruna en iyi çözüm kızımın tepkisi olacak onun mutluluğu herşeyden daha önemli Clap
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.