Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - erken doğan bebekte ilaç kullanımı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumerken doğan bebekte ilaç kullanımı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tubiş Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6
Mesajın Direkt Linki Konu: erken doğan bebekte ilaç kullanımı
    Gönderim Zamanı: 24 Eki 2007 Saat 13:28
Starmerhaba benal hanım, 15 ağustosta 34+4 günlük bebeğim suyumun azalması nedeniyle erken doğdu. doğum tartısı 2130 gr. boy 42 cm di. emme refleksi gelişmeden doğduğu için memeye alışması çok zor oldu. çok şükür emiyor sadece anne sütüyle besliyorum. 2 aylıkken kilosu 4300 gr. boy 48 cm oldu. gelişimi nasıl? çapa da doğum yaptım fakat evimin uzak olması sebebiyle kontrollere çapa ya gidemiyorum. erken doğması nedeniyle multi vitamin, demir damlası ve d vitamini verildi. ne zamana kadar kullanmam gerekir?   teşekkürler...
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2007 Saat 21:18
Merhaba...
Bebeğinizin gelişimi iyi. Bir yaşına kadar verilenleri kullanın. Aşıları için gittiğinizde bu soruları bebeğinizi gören hekimle de paylaşabilirsiniz. Bebeğinize verilen demir dozunu bilemiyorum. Sevgiler...
Yukarı Dön
tubiş Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 6
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eki 2007 Saat 19:46
Smile merhaba,
     günde 2 kere 2 şer damla demir, günde 2 kere 10 ar damla multi vitamin, günde 1 kere 3 damla d vitamini veriyorum fazlalaştırmam ya da azaltmam gerekir mi?
teşekkürler..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.