Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oğlum (emzirmeden kesme)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumoğlum (emzirmeden kesme)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
oğuzkağan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2934
Mesajın Direkt Linki Konu: oğlum (emzirmeden kesme)
    Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2009 Saat 18:20
merhaba kadir bey
23 aylık bir oğlum var.bir ay önce sütümün bitmesi ile birlikte anne sütünü bitirdik.fakat oğlum yine de anne memi(onun deyimiyle)diyerek sürekli istiyor.ve anne seveceğim ben onları.nasıl davranmam gerektiğini şaşırdım.bu konuda onu etkileyecek herhangi bir davranışta bulunmak istemiyorum

bir de dr bey ben oğluma günlük sütünü ve meyvesini yedirebiliyorum.fakat yemeğe gelince kesinlikle yemek istemiyor.binbir oyunla yediriyorum.bazen hiç yemiyor.biliyorum siz günde bir köfte kadar kıyma demiştiniz.ama bazen ben hiç yemek yediremiyorum.bu konuda ne yapabilirim

kusura bakmayın uzun oldu.cevabınız için teşekkürlerKizBebek
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117900
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2009 Saat 21:32
Acele etmeyin, "memi" muhabbetinin depreşmemesi için, kapalı yaka ve düğmesiz elbise giyin.. En ufak bir zaafiyet belirtisi işin uzamasına sebep olur. Sizin kararlı davrandığınızı anlarsa vazgeçer, unutur. Doğrudan, hamburger ve pirizolayı teklif edin. Eline verin kendisi yesin. İlk günlerin başarısızlığı sizi vazgeçirmesin. Sebat edin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.