Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Oğlum (selmabal)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumOğlum (selmabal)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
selmabal Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 14
Mesajın Direkt Linki Konu: Oğlum (selmabal)
    Gönderim Zamanı: 16 Ara 2009 Saat 17:06

Hocam merhaba benim 23 aylık oğlum da herşeyi yemeği reddediyor. Sadece pilav ve makarnayı yemeyi seviyor bazen onşarı bile zorla yiyor. Et çok zor veriyoruz köfte şeklinde belki 2 tane zorla yiyor.  Ballı peynir li zeytinli kahvaltı yapıyor . çorbalarını çok zor veriyoruz tükürüyor. Hergün 500 ml süt ve 100 ml mandalina suyu içiyor  ama bizimle kesinlikle bizim yediğimiz yemeklerden yemiyor her yolu denedim . Yumurta da yediremiyoruz.  akşamlarıda pirinç unundan muhallebi yiyor . ama et ve tavuğun çook çookk az olduğu bir beslenmeyle nereye kadar diye endişeleniyorum. 5 aydır da kilosu hep aynı 11.400 . Ne yapabilirim lütfen yol gösterin. Bir de hocam yaklaşık 3 aydır burun tıkalı kesinlikle açılmıyor . Otrivin , nasonex, illiadin serum fiz. kesinlikle açmıyor .artık KBBye gidicez Cuma günü acaba burun tıkalı olduğu için yemek istemiyor olabilir mi ? Şimdiden çok teşekkürler hocam iyi çalışmalar.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118962
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ara 2009 Saat 20:06
Yedikleri onun ihtiyaçlarını karşılar.. Etini ( 1 köfte kadarı bile yeterli), sütünü alan bir çocuk.. Endişeleriniz yersiz, çocuğu çok sıkmayın. Burun için, bakalım KBB ne diyecek!!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.