Dr. Bey bugün 9 aylık kızımı ateşi olduğu için hastaneye götürdüm.2 gece boyunca ateşi bir inip bir çıktı.Geçer diye evde elimden geleni yaptım ama baktım çok rahatsız, götürdüm.Ateşini sabah 38.1 ölçtüler kulaktan.Kızım Salı günü H1N1 in 2. dozunu oldu.Büyük bir ihtimal bu ateş durumu denk geldi sadece.Bugün doktor muayenesinde baktı dişleri gelmiş dedi ama ateşi buna bağlayamayız yine de bir kan ve idrara bakalım dedi.sonuçlar şöyle:
Lökosit sayımı (manuel) 8.2 ref.arl. 5.5 - 15.5
Renk sarı
Görünüm berrak
Nitrat / Glukoz / Protein / Keton / Bilirubin negatif
PH 6.0
Urobilinojen 0.1 mg/dl
Dansite 1015
Mikroskobi her sahada 2-3 lokosit
Crp 5 ref.arl. (mg/L) 0 - 8
Doktor çok az da olsa lokosit olmamalı dedi. Zim.ks süspansiyon (1 çay kaşığından biraz fazla ve günde 1 kere) ve Calp.l verdi ateş olunca ver dedi.Bu arada kulakları da çok hassas hiç dokundurtmuyor,muayenede birşey çıkmadı çok şükür ama diş bazen kulakta hassasiyet yapabilir çıkarken dedi. Verilen bu Antibiyotik sizce de bu duruma uygun mu? Antibiyotik kullanımından tedirgin olduğum için danışmak istedim.Bişeyleri düzeltmek isterken başka şeyleri bozmak istemiyorum.
Bir de kızımın sadece kilosuna bakıldı 8.5 kilo çıktı ama boy ve baş çevresine bakılmadığı için yorum yapabilir misiniz bilmiyorum gelişimiyle ilgili.(doğum kilosu 2.670 idi) teşekkür ederim…