Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 3 aylık uykusu ve öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum3 aylık uykusu ve öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Kardelensel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 73
Mesajın Direkt Linki Konu: 3 aylık uykusu ve öksürük
    Gönderim Zamanı: 05 Haz 2012 Saat 14:55
Hocam öncelikle kızımı gereksiz ilaçlardan kurtardığınız için ne kadar teşekkür etsem azdır size.

Benim kızım 1 hafta sonra 3 ayını bitirecek. 3 gecedir akşam 9-10 arası yatıyor. sabah 5,30 gibi uyanıyor.
3820 51 cm doğdu. 2 aylık kontrolünde kilosu 6300 dü.  Boyu 63 cm.

Hocam gece emzirmeli miyim uykusunun arasında. Gece bu kadar uyuduğu için gündüz uykusu da pek yok. Gündüz hemen hemen 3-3,5 saatte bir emziriyorum.

Bu kadar uyması bi sorun mu? Gece kaç saatte emzirmeliyim?
Değerli cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim hocam.

Düzenleyen Kardelensel - 05 Haz 2012 Saat 20:38
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haz 2012 Saat 20:33
Hocam birde bebeğim akşamdan beri öksürüyor. Hapşuruyor. Boğazı da hırıltılı. Coldmix i yatağına bi kaç damla damlatıcam. Bi de deniz suyuyla burnunu hergün açıyorum zaten.
Ateşi yok. Koltuk altından ölçüyorum. Kaça çıkarsa doktora götürmeliyim ya da müdahale etmeliyim.
Ya da ben ne yapayım hocam? Eşim hastaneye götürelim dedi ama ben sizi bildiğim için götürmedim. Umarım ilerlemez.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119019
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2012 Saat 04:33
1- Gece acikip uyanmiyorsa, gece emzirmenize gerek yok. Iyi kilo aldigi surece, uyandirmayin.
2- ColdMix; 2 damla. Burun deliklerine 10'ar damla Serum fiz. damlatin. Uyanikken 4 saatte bir.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2012 Saat 07:12
Çok teşekkür ederim hocam.
Burun tıkanıklığı iyice arttı. Öksürüyor ve çok hırıltılı boğazı :(
Hocam ateşi çıkar mı? Çıkarsa ne yapayım?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119019
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2012 Saat 08:03
Zararli olabilen, ates degil, atesi cikaran hastalik olabilir. Mesela "Menenjit". Ama bu asirda hem tedavisi olabildigi gibi, nerede ise 30 seneden beri karma asilarla birlikte yapilan; ActHIB asisi sayesinde artik gorulmuyor. Gorulenler de; "viral menenjitler" olup, onlarinda tedavisi yok, genellikle kendiliginden iyilesiyorlar. Atesi cikarsa, bekleyin, ancak cocuk rahatsizlik hissederse ates dusurucunuzu verin. Mutlaka benim "Ates ve Tedavisi" makalemi okuyun.  Burun tikanikligi icinde, Serum fiz, ColdMix, oksururse, Limonlu bal kullanin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Haz 2012 Saat 08:03
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.