Hayırlı günler hocam birkaç sorum olacaktı.
1. Oğlum 16.04.2008 doğumlu 14 kilo 101 cm gelişimi nasıl?
2. Bu sene anaokuluna başladı grip aşısı yaptıracağız marka önemli mi? Önerdiğiniz bir marka var mı?
3. Geçen kış döneminde 3-4 defa grip sonlarında kulak ağrımız oldu(Malesef Rifadin kullanan çocuk hatırlamışsınızdır belki)En son temmuz başında ağrıdı ama çok az yaz olduğundan sanırım. Ben burnu akmaya başlar başlamaz iliadine başlıyorum 3 gün. Sonrasında grip bitene kadar serum fizyolojiye devam ediyorum. Böyle yapmamın bir sakıncası var mı?
4. Normal zamanlarda da burun damlasını sabah akşam kullanıyorum. Çünkü çok sıcak havalarda nemin az olduğu zamanlarda ara ara burun kanamalarımız oluyor.(İstanbul da yaşıyoruz)
5. Bir de benim de çocukluğumda çok burnum kanardı(23-24 yaşında Ankaradan İstanbula taşınınca nispeten geçti, nadiren kanıyor). Burun kanaması ırsi olur mu?
6. İyiki sizi tanımışız sayenizde marttan bu yana AB kullanmadık. Hatta hiç doktora bile gitme ihtiyacı hissetmedik. Sizin tavsilerinizle atlattık çok şükür. Hangi durumda nasıl hareket edeceğimizi çok iyi öğrendik. Eşimle birlikte sağlığınıza duacıyız.
Düzenleyen esya - 20 Eyl 2012 Saat 09:46