Merhaba Kadir Bey,
Size daha önce de belirttiğim gibi 8 aylık oğlumun yaklaşık iki haftadır süregelen kabızlığı var. Dün akşam 5 gün aradan sonra ilk kez kakasını yaptı. Yaptı ama nasıl. Bu seferki kaka geçenkinden çok daha katıydı. Oğlum kaka yaparken oldukça korktum çünkü kakanın çapı bayağı genişti ve poposundan görünen kakayı bir türlü çıkaramadı. Banyoda sağ elimle destekleyip sağ dizime yatırarak ve ılık suyla masaj yaparak çıkarmaya çalıştım ama 3-4 cm.lik çıkarabildikten sonra gerisini çıkaramadık tekrar içeriye kaçtı. Tabii bunları yaşarken bebeğimin çektiği acı feryat figan da cabası.
Ateş konusuna gelince, aynı gece yani dün gece çok ateşlendi ve çok huzursuzdu. Sürekli ağladı diyebilirim. Ateşi 38.2 iken calpol şurup verdim. Sabaha doğru ateşi düştü. Fakat sabah yine aynı şekilde yükseldi yine calpol şurup verdim. Aynı şekilde huzursuzluğu devam ediyor ve ara da çok acı çekiyormuş gibi feryad ediyor.
Acaba bu ateşin önceki geceki çok zorlu kakadan dolayı içeride oluşabilecek tahribata bağlı bir enfeksiyon olması ihtimali var mıdır? Belki çok saçmalıyorumdur ama düşünmeden edemiyorum. Size danışmak istedim. Bu arada bir hafta aradan sonra yeniden grip olduk eşim ve ben. Ama bebeğimizde bir grip belirtisi yok. Bebeğim anne sütü alıyor, ek gıdamız meyveli-sebzeli yoğurt.