Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - emmek istemiyor!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumemmek istemiyor!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
defnelisa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 87
Mesajın Direkt Linki Konu: emmek istemiyor!
    Gönderim Zamanı: 26 Mar 2013 Saat 18:55
Merhaba kadir bey,
Kızım 1 hafta sonra 4 aylık olacak.5-6 gündür çok fazla ağlıyor özellikle akşam ve emmek istemiyor .Ne yapacağımı bilmiyorum.Bugün doktora gittik fakat herhangi bir problem yok az kilo almış Şu anda 6100 g
boyu 62 cm.2480g 48 cm doğmuştu.doktor kaşık mamasına başla dedi Acaba doymuyor olabilrmi.Ağlamasının nedeni açlık olabilir mi?
Şimdiden teşekkürler.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119019
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2013 Saat 19:46
Kasik mamalarindan once; 4 ay bittikten sonra "Kutu sutlerini" teklif edin, bakalim alacakmi... 4 ay bitmeden sakin kati gida, ek gida gibi seylerden vermeyin. 4 ayi bitene kadar; "Formul mama teklif edebilirsiniz, eger hakikaten ac ise, mamayi yer.
Yukarı Dön
defnelisa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 87
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2013 Saat 20:46

25 günde 550 g almış.Kilo artışı az mı?Formül mamayı daha önce denemiştim almamıştı.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119019
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2013 Saat 06:25
Formul mamayi almayan bir bebek, "kasik mamasini" nasil alacak???   Kilo alisida iyi fazla kurcalamayin. Sadece anne sutu ile gittigi kadar goturun. Benim 6 hastam, bebeklerine tam 2 sene sadece anne sutu verdiler.. Sizde verebilirsiniz.. O mamaci doktorlarin sacmaliklarini dinlemeyin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.