kadir bey,gece oksurukten adeta boguldu tabi oksurdukce bogazının acısıda arttı bu durumda aglaması kacınılmaz.gece 1 kere istifra etti bi bakımada iyi oldu azda olsa balgamda kusmus oldu.
kızımın son durumu şöyle:
ateşi dün sonlandı
burun tıkanıklığı (illiadin damla basladım bu sabah)
ses ksıklığı
bogazı kırmızı ve bademcikde beyazlıklar baslamış
kuru oksuruk yogun
sıvı alımımızda azaldı zaten ballı limonu yada diğer ballı zencefilli tarcını bile yalvara yalvara yediriyorum..
sevgili dr.um kızım hastalandıgında bebekliğinden bu yana o kadar saglıksız ilaçlar kullanmışız ki 6 kerede antibiyotik bunları düşündükçe sizn yazdıklarınızı okuduktan sonra içim sızlıyor.bu hastalığında ısrarla vermedim.
elma sirkesiyle gargara yaptırmaya calıştım yapamadı istemedide ben de bogaz spreyini boşaltıp içine sirke doldurdum gunde 4-5 kere fısfıs yapıyorum bogazına.sabah aksamda tantum verde yapıyorum.genede bu halde.bugun 4.gun ama bademciğinde beyazlama baslayınca tedirgin olmadım degil ilerlerse diye..
biraz uzun oldu ama
1.5 sene once kızımıza alt solunum yolu hassasiyeti ve alerjik bunyeli denmişti.prof dr tarafındanda hırıltı ve oksuruk basladıgında flexotide ventoline inhaler ve onceair toz kullanmamız soylenmişti.kullandıkta yani bu durmda sizin yazılarınızı okumamıs olsaydım bu sabah cıkarttıgım inhalerleri kullanmıştım coktan ancak bugun iki arada bi derede kaldım.kullanamadım.
biliyorum cok şey sordum ve paylaştım ancak sabırla okuyup cvpladıgınız için simdiden tesekkur ederim