Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sık hastalanma ve antibiyotik(grip)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSık hastalanma ve antibiyotik(grip)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Uras Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Konu: Sık hastalanma ve antibiyotik(grip)
    Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2013 Saat 17:45
İyi günler hocam.26 aylık bir oğlum var. Ayda 2 kere hastalanıyor nerdeyse.ilk zamanlar grip gibi başlıyor ve daha sonra orta kulak iltihabına dönüşüyordu yüksek ateşle birlikte. Nisan ayında geniz eti alındı ve kulağına tüp takıldı.şimdi kulak iltihabı olmuyor fakat yine grip gibi başlayıp burunda akıntı, balgamlı öksürük, hırıltı, nefes alış verişde zorluk olarak devam ediyor. Bronşit denildi. Buhar verildi tek seferlik buharla hırıltı ve nefes alış verişi düzeliyor geriye balgamlı öksürük kalıyor.avil şurup,antibiyotik, evde buhar alsın diyede pulmicort ve ventolin veriliyor buharı pek kullanmadım.üstünden 15 gün geçti şimdi yine burun akıntısı başladı başka doktora götürdüm bronşit değil bu çocuk krup olabilir dedi. Deloday ve bricanyl verdi.şuan sadece deloday kullanıyorum.yanlışmı yapıyorum hocam kafam allak bullak. Antibiyotik kullanmaktan bıktım 

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118999
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2013 Saat 23:49
Hep ayni hikaye... Gordugunuz gibi, eniz eti ve tup takilma iside bir halta yaramadi (sadece artik kulak agrilari olmaz). Bu yasta sik GRIP oldugundan bu donemi gecirene kadar bu enfeksiyonlarin olmasi normaldir.Verilen HICBIR ilaci kullanmayin. En komik olani da; "-bronsit degil-" deyip, ayni etkili baska ilaclari yazan soytari. Daha Krup hastaliginin ne oldugundan bile haberi yok...HICBIR ilaci kullanmayin. Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.    
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.