|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
kıvanç
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
Konu: gripGönderim Zamanı: 30 Eyl 2013 Saat 17:35 |
|
merhabalar hocam.ilk akinti ile basladi, 3gun hafif ates,3.gun tahlildevbc -10.5 idi.hicbirsey vermedim viral diye(tabiki sizden ogrendiklerimize devam).bugun daha cok geceleri havlar tarzda oksuruge gectik. agiz kokulari yedikten sonra geciyor.ama dun dili pembe idi bugun baktim biraz farkli resim gondermeye calisacagim, degerlendirirmisiniz?kresine bu oksuruk hali ile gonderilirmi? hepimiz gripliyiz.vucut kirginligi devam ediyor gibi geliyor.sabahlari mizmiz .binlerce tesekkurler.saglikla kalin.
|
|
![]() |
|
kıvanç
Kıdemli Üye
Gönderim Zamanı: 30 Eyl 2013 Saat 18:42 |
|
|
|
![]() |
|
Gamze
Kıdemli Moderatör
Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
Gönderim Zamanı: 30 Eyl 2013 Saat 20:53 |
|
Nilüfer Hanım fotoğraf eklemede aşağıdaki link size yardımcı olacaktır. Eğer yine yapamazsanız tekrar yardımcı olmaya çalışırım, geçmiş olsun..
|
|
![]() |
|
kıvanç
Kıdemli Üye
Gönderim Zamanı: 30 Eyl 2013 Saat 22:26 |
|
gamze hanim ,dogrudan erisime ne yazacagiz.ayrica anlatimlarin resimleri boş
|
|
![]() |
|
Gamze
Kıdemli Moderatör
Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
Gönderim Zamanı: 30 Eyl 2013 Saat 22:35 |
haklısınız resimler boş görünüyor oraya tekrar yüklememiz lazım. ![]() Nilüfer hanım, şimdi http://www.hizliresim.com/ sitesine girin "dosya seç" kısmına tıklayın bilgisayarınızdan hangi fotoyu yükleyecekseniz seçin ve "şimdi yükle" ye tıklayın. "doğrudan erişim" kısmında yazan yeri buraya kopyalayın ben gerisini yaparım
![]() |
|
![]() |
|
kıvanç
Kıdemli Üye
Gönderim Zamanı: 01 Eki 2013 Saat 09:59 |
|
http:/r310.hizliresim.com/lg/l/t5kph.jpg.
|
|
![]() |
|
Gamze
Kıdemli Moderatör
Gönderim Zamanı: 01 Eki 2013 Saat 11:34 |
|
Nilüfer hanım eklemiş olduğunuz linkte hata veriyor lütfen bir daha dener misiniz?
|
|
![]() |
|
kıvanç
Kıdemli Üye
Gönderim Zamanı: 01 Eki 2013 Saat 13:06 |
|
inanmayacaksi iz ama sabahtan beri ugrasiyorum bir ara iki sefer resmi onizlemede gordum boyutunu kuculteyim derken irdaha cikaramadim.sanirim kopyala ya basiyorum panoya kopyalandi cikiyor ama nerede .kopya nerede gozukmeli.dosyadaki resimleri ekleyebiliyorum.sanirim kopyalamayi basaramiyorum.bir suru link olustu.hangisini yapistirsam onizlemede cikmiyor.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|