Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yuzdekı kızarıklıklar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyuzdekı kızarıklıklar

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
furkan Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 225
Mesajın Direkt Linki Konu: yuzdekı kızarıklıklar
    Gönderim Zamanı: 19 Eki 2013 Saat 13:20
Iyı gunler Hocam dun yazmıstım oglumun yuzundekı dudak ustu cene kızarıklıklarını verdıgınız pomatı dun de kullandık bugun daha da azalmıs sadece dudak ustunde kenarda kaldı orası da baya sıvılce gıbı ele gelıyodu dokununca orası daazalıyor ıkı gun dedıgınız gıbı kullandım bugun ucuncu gun Hocam tekrar edebılır dıye kac gun daha kullanmamı tavsıye edersınız bı sorum daha olacak Hocam benım oglum cok huzursuzdur bugun kendı elımle ıkı kulagını da kasıdım o kadar rahatladı kı tam uyku anıydı ılk kez aglamadan uyudu saglık ocagına da goturmustum bu yuzden hıcbıse yok dıstendır dedı gonderdı ama dıs falan yok ortada hocam neden olabılır elıyle de cok kasımaya calısıyor kulaklarını cekıstırıyor Allah razı olsun sızden bu kadar ılgılenıyorsunuz bızlerle cevabınızı beklıyorum cok tesekkur ederım 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118409
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2013 Saat 18:47
Kreme devam edin.
Sut disleri cikarken, en ufak bir rahatsizliga bile sebep olmazlar. Bunlar tamamen kocakarilarin uydurmasidir. Eger cocuk huzursuz ise vardir baska bir sebebi.. Zaten boyle sacmaliklar yuzunden, bebekler hastalandiklarinda gec kaliniyor.
Kulaklarinda bir problem olsa idi, agridan kulaklarini kasitmazdi..
Burun deliklerine 10'ar damla Serum fiz damlatin... Takip edin..Bakalim arkadan bir seyler gelecekmi!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.