Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Burun Tıkanıklığı İçin Coldmix'in 13 aylık bebeğe
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBurun Tıkanıklığı İçin Coldmix'in 13 aylık bebeğe

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
slax Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 87
Mesajın Direkt Linki Konu: Burun Tıkanıklığı İçin Coldmix'in 13 aylık bebeğe
    Gönderim Zamanı: 22 Ara 2013 Saat 00:21
Hocam 13 aylık bebeğee burun açmak için coldmix zaralı olur mu acaba..saygılarımla iyi akşamlar
Yukarı Dön
slax Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2013 Saat 10:21
Hocam burnu iki gündür çok tıkalı ememiyor yemek yiyemiyor herşeyi denedim coldmix hemen geçiririr mi acaba azı dişi ptlamıştı
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118968
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2013 Saat 18:55
Burnuna damlatmiyoruz, yastigina (veya basucuna) damlatiyoruz...
Ilaveten; burnuna;Serum fiz, damlatin ve oksururse, Limonlu bal verin. Eski mailleri mutlaka okuyun.
Yukarı Dön
slax Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2013 Saat 19:50
Allah razı olsun sizden hocam milyonlarca kez coldmix serum fizyolojik rahatlattı biraz inşallah devem edicem dün gece hiç nefes alamıyordu coldmix serum fizyoljikten sonra Allaha şükürler olsun açıldı...
Hocam genelde akşamlar olmak üzere 38.5 a kadar ateşi çıkıyor azı dişi çıktı diğeride patlamak üzere diştendir diye müdahale etmiyorum ama inşallah geçer bir kaç güne takip ediyorum sürekli...
Yukarı Dön
slax Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2013 Saat 19:56
öksürüyordu bir kaç gü n önce atlattı ama Allaha şükürler olsun şimdi burnu akıuor ve tıkalı kardeşimin evine geldik burası çok soğuktu üşüttüler çocuklar kardeşimin 6 aylık ve 2 yaşında bebekleri de öyle iki yaşındaki geçen gün ağır ateşli enfeksiyon oldu tek bir antibiyotik şurup bir kez verdiler doktor vermiş geçti..benim bebeğime de onu denedeik birkere ama hiç bir işe yaramdı kardeşim diş abla diyor benim iki tane biliyorum artık diyor ben zaten paniğim..ateşi bir ara ateş düşürücü ve antibiyotik dahi vermeden bekliycem inşallah..ateş düşürücüler de çok zararlıymış zaten çok ateşi çıkmazsa serin tutmaya çalışıcam inşallah...antibiyotik zaten işe yaramadı..bırnu tıkalı öksürük çokdu azaldı burnu akıyır azı dişi çıktı diğeri çıkmaz üzere...Allah inşallah yardımcımız olur ya hocam ya inşallah şifa verir..yarına kadar bekliycem azı dişi ateşi 3-4 gün sürer diyorar genelde inşallah ondandır...ilca da gereksiz yere kullanmak istemiyorum şimdilik ateşi dışında coldmix iyi geldi gibi...
çok selamlarımla hocam...Allah sizden razı olsun Allaha emanet olun...
Gereksiz yere de ilaç kullanmak istemiyorum...
Selamlarımla tekrar hocam Allah razı olsun...

Düzenleyen slax - 22 Ara 2013 Saat 19:59
Yukarı Dön
slax Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2013 Saat 20:00
Azı dişi çıkmasa direk götürücem doktora ama bizim hep dişler ateşle geldi ama hep tereddüt içindeyim ondan mı soğuktan mı enfeksiyon kaptı...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118968
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2013 Saat 01:49
1- Sizin cocuktaki hastalik; Grip oldugundan, antibiyotik iyi gelmedi..
2- Oyle 2 cocuk buyutmekle, bu isler hallolmuyor...
3- Disler hastalik yapmaz, tumu "kocakari uydurmasidir"...
4- Usutmekle de hastalik olamaz. Enfeksiyon hastaliklarini, mikroplar yapar. Tabii; enfeksiyon hastaligi gecirilirken, soguga maruz kalinirsa, hastalik agirlasir..

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Ara 2013 Saat 01:49
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.