|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ÇİTOS ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mar 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 281 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mar 2014 Saat 17:42 |
Hocam merhaba.yaklaşık 10 gün önce oğlumun kulak ağrısından bahsetmiştim.acile gittiğimiz çocuk uzm.buşon var deyip gliserin önermişti.1-2 kez damlatıp sizden gelen cevap üzerine buşonu aldırmaya kbb dr.undan randevu aldık.fakat bu sürede c.tesi günü oğlumda işitme sorunu oldunu farkettik(5 yaşında oğlum).tv nin sesini açıyor,bağırarak konuşuyor,söylediklerimizi tekrarlattırıyordu.bugün randevumuzu aldımız Dr.Faruk Şahin'e götürdük.(çok eski bir dr.belki tanıyosunuzdur diye isim yazdım-bursada).önce oksijenli su sanırım damlatıp yumuşattı-ardından aspiratörle çekti.çıkan buşonlar beni korkuttu.bildimiz çok afedersiniz kabak çekirdeği içi gibi-dışı bembeyaz nohut büyüklüğünde parçalar çıktı.kulak çubuğunu oda önermedi.fakat çok iltihaplı özellikle sağ kulak deyip augmentin 400 -tobrodex göz dml.(kulağa 2*5 damlatıcaz)ve otrivin burun spr.(3*2 puff)verdi.ant.2 kutu bitircez.7 gün sonra kontrole gidicez.işitme kaybını değerlendiricek.biraz işitme kaybı var.buşona mı bağlı bakıcaz dedi....çok üzülüyorum.birde burun kanalının sol tarafı yol kıkırdakla kaplı-sağ açık dedi.16 yaşına gelince opr.gerekli dedi.nedenini sorduk düşmüş veya çarpmış-farkında değilsinizdir emeklerken bile olmuş olabilir dedi..önerileriniz nedir..cevabınızı bekliyorum..sevgiler-saygılar
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118918 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, verilen hicbir ilaci kullanmayin... Kulaklardaki kirler ciktiktan sonra, isitmesi bariz duzelmistir, kacin oradan. Orada isiniz bitti, yoksa isin cilkini cikaracak...
Bakin bakalim, hala TV'nin sesini aciyormu? |
|
![]() |
|
ÇİTOS ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mar 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 281 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam moral bozuk ya..sizin cevaplarınız içimizi rahatlatıyor...akşam verdiğim ilaçların(özellikle kortizonlu göz dmlasının-1 kez her 2 kulağa 5 er damla damlattım-tobradex)bi zararı olmuşmudur.oğluma bugün sadece sf verdim burnuna..kreşten aldımda akşamüstü çok öksürdüğünü-halsizliği olduğunu-bişey yemediğini ve hep uyumak istediğini söylediler...buşon temizliğindenmi kaynaklandı bunlar...gribimiz mi yine hortladı.tv nin sesini açmıyor ama kimse yokken sessizlikte bile kıvanç diye sesleniyorum duymuyor....çok üzülüyorum hocam..ne yapayımki ben:(
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118918 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN; Kulaga HICBIR SEY damlatmayin....Sadece burnuna; 3 gun, gunde:2x2'ser damla Iliadin damla damlatin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iliadin 3 gün damlattım..dün gece sadece kbb nin verdiği damlayı damlattım bi kez.şimdi sf damlatıyorum....dahada bişey damlatmam-vermem...
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ne damlasi olursa olsun, kulaga hicbir sey damlatmayin...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|