|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ELİF ebru ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ELİF ebru
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mar 2014 Saat 23:54 |
Iyi geceler hocam 27 aylık kızım akşam mutfak gereçlerinden maşayı almış babasına elinden almk isterken aniden celin e yüzük parmağının iç kısmı tırnağının arka tarafına gelen kısmı kesildı baya bi kanadı tampon yapıp bastırdık durdu ama baya kanadı hocam yarım saat sonra hateketindenmi bilemedim yine kanamaya başladı eşim acile goturmeyelim daha cok korkar dedi batikonla temizleyip sarıp bantladık kesik derin mi bilmiyorum ama boyuna uzun bi kesik hocam götürsemiydik hiç iyi değilim uyuyor şuan bu tendon aklıma takılıyor herhangi bir yeri varmı bunun eklem yerleri vs
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
En iyisini yapmissiniz.. 1-2 gun sarili kalsin, sonra dikkatli bir bicimde acin. Eger; Tenturdiyot veya Batticon gibi bir temizleyici surmedi iseniz, hemen "dikkatlice acin, ilaci surup, tekrar ( cok sikmadan) baglayin.
|
|
![]() |
|
ELİF ebru ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ELİF ebru
Hocam gazlı beze batikonu döküp sarıyorum hemen bunu bile 3 kişiyle anca yapabiliyoruz peki sarılı kalsın diyorsunuz ya 2 gün hiç açmıcazmı ben sabah ve akşam yineledim dikişlik olsa kan durmazdı değilmi dikişlik olup artırmamanın farkı ne olur bide hocam kantaron yağını duydum çabuk hücre yeniliyormuş
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu saatten sonra, dikis filan atilmaz... Ancak 3 kisi ile pansuman yapiyorsunuz, dikis nasil atilacak??? Genel anestezi ilemi?? Tenturdiyot, 1 defa dokmeniz yeterlidir.. Isin cilkini cikarmayin, deriyi fena halde yakarsiniz.
Ben oyle bir "yag" duymadim... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|