|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cansuogun ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cansuogun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mar 2014 Saat 00:42 |
Hocam merhaba 8 aylık bebegimde burun akıntısı öksürük ateş gözlerde çapaklanma var.doktorumuz çapaklanma için ılık suyla silin dedi burununa serum fiz.damlatin dedi atesi 39 gecerse calpol 5 ml kullanin dedi multi-sanatsol verdi günde 2 cay kasigi maflor toz verdi gunde 1 kere yogurdunun icine dokup yedirin dedi ve oksürürken balgam cikartmaya calisiyo ama cogu zaman atamiyor balgami onun icinde asist pediatrik şurup verdi simdi ben hangilerini kullanmaliyim tesekkurler...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118874 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanastol, Maflor gereksiz... Asist; ZARARLI, bronslarda daralmaya sebep olur.
|
|
![]() |
|
cansuogun ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cansuogun
Hocam tesekkur ediyorum.Asist kullanmadim daha onceki maillerinize bakip digerlerinide kesiyorum.Sizden ricam kizimin boyu 72 kilo 9.900 bas cev.45 degerlendirirmisiniz kilo biraz fazla ama ana besin anne sutu aliyor ek gidaya gectik ama cok yemiyor bende zorlamiyorum nasilsa sutum var diye bu kilo ilerde sorun olurmu birde bas cevresi fazlami tesekkurler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118874 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1.9kg fazlasi var... Boyuna gore ise; 800gram fazlasi var. Kafa cevresi 10 ayliga uyar, iri bebek... 18 aylik elbisesi giyer.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cansuogun
Aynen hocam 18 aylik kiyafetleri aliyoruz...umarim bu iri bebek ilerde zarif ve narin bir genc kiza donusur ☺
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|