|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
asyaeren ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mar 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nis 2014 Saat 09:44 |
Hocam merhaba
oglum 7. Ayina girdi. Suan sebze tattirma yogurt yedirme asamasindayiz. Anne sutune devamm ediyor. Gece surekli emmek icin uyaniyor ve emerek uyumak istiyor. Son bi kacgundur uyudugunda memeyi cektigimde uyanip hhemen araniyor. Bunun aliskanliga donusmek uzere oldugunu fark ettim. Ayrica gogus uclarim agrimaya morarmaya basladi... gece aclik hissetmesin diye tahilli ek gida mamasi vermeyi denedim tok olmasina ragnen israrla emmek istediginden ek gidayi da kestim. gece beslenmesini kesmek icin dogru zamandamiyiz? Bu olusmakta olan aliskanligini nasil degistiririm? Tum emzikleri denedim almadi. Kilo 9kg boy 70cm. Gunduz anne sutu ile 3-4 saatte bir besleniyor. yardim edin lutfen.
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
asyaeren ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mar 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ekleyeyim; gunduz uyku saatleri belli oldugundan karni tok ise ayakta sallanarak uyuyor memede degil. Sorunumuz gece..
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bir seyi daha soylemeyi unuttum; uykudan uyanma sekli genellikle sanki ruya gormus gibi. Arada hizli nefes aliyor, dudagi bukulur gibi oluyor, bazen ellerile biseyi tutmak ister gibi de yapip gozunu aciyor kapatiyor.agladiginda aslinda uykudan uyanmis olmuyor. Ya hemen meme vermem gerekiyor ki bu sekilde hemen rahatlayip uyuyor. Meme vermez kucagima alir pispislarsam krize girmis gibi agliyor sakinkesince uyanip guluyor tekrar uyumuyor.uykuya devam etsin derken her uyandiginda meme emerek uyumaya alisti.
sizin yazilarinizi okurken allerji ilacini 3-5 gun kullanmakta sakinca olmadigini belki uykunun bu duzenle devam edebilecegini yazmistiniz. Hic icime sinmiyor ilaca basvurmak ama bebegim icin ne dusunuyorsunuz??? Kilosu malum... gece boyu yat kalk belimi cok zorluyor caresiz kaldim.
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117912 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Bu yasta, bu kadar basit sebeplerle ilac verilmez..
2- Ruyalar; uykuya dalarken ve uyanirken gorulurler.. normal. 3- 1.2kg fazlasi olan bir cocukta, neyi dert ediniyorsunuzki?? 4- Anne sutu alan ve 6 ayi bitmis olan, bir cocukta; verilebilcek ilk "Ek gida" kutu sutleridir. HICBIR hazir mamaya ihtiyaciniz YOK, paraniza yazik.. Once sut deneyin, bir problem olmazsa, siarsi ile diger gidalar gecilir.. Lutfen eski mailleri, ALT FORUM yazilarini ve makalelerimi okumadan sual sormayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|