Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - beta mı geçirdi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbeta mı geçirdi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
helin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 272
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı helin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: beta mı geçirdi
    Gönderim Zamanı: 09 May 2014 Saat 21:51
hocam son günlerde aklıma takılan bir soru beni rahatsız ediyor.oğlun 1,5 ay önce 56 aylık oğlum boğaz ağrısı hafif ateş kusma karın ağrısı kusma dilinde bembeyaz bir tabaka ve kızarmış bademcik ve ağız kokusu kulak ağrısı şikayetiyle rahatsızlandı.haftasonuydu ertesi günde ateş düştüğü
için antibiyotik gerekli görmedim ve vermedim.daha sonraki günlerde bacaklarım ağrıyor diyordu ve damla damla idrar yapıyordu.ben bacak ağrılarını çok hoplayıp zıplamasına damla damla idrarını da idrar yolu enfeksiyonudur dedim bol sıvı verdim.anaokuluna gidiyor daha sonra ise kulak ağrısı ve işitmede sorun yaşadı.illadin ile bayağı düzelttik.şimdi keyfi yerinde bazı doktorlara göre sinüzüiti var bazı doktorlara göre alerjisi var. benim takıldığım tek şey acaba oğlum BETA mı geçirdi.acaba eklem ağrıları idrarının az ve damla damla olması ondanmıydı.kalp zarar gördümü bu düşünceler sardı beynimi
hocam sizce yaşadıklarımız beta mıydı.DİLDE PAS NASIL OLUYOR.BUNU AYIRT EDEMİYORUM.benim oğlumda bembeyaz bir tabaka oluşmuştu.sizce ne yapayım bir doktora götürüp böbrek ve kalbe baktırayım mı cevabınız için teşekkürler merakla bekliyorum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119025
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 May 2014 Saat 18:47
1- Bu yasta; (sizin beta dediginiz) Streptokok enfeksiyonlari olmaz..Kalp Romatizmasi; HELE HIC OLMAZ...
2- Erkeklerde; Idrar yolu Enfeksiyonu da OLMAZ... Ancak; Sepsis gecirecek, kan yolu ile bobreklere mikrop gelecek veya doktor, "kirli sonda" sokacak, ancak oyle olabilir... Erkek cocuklari, kizlar gibi alttan mikrop kaparak, IYE olmazlar...
Oturun, oturdugunuz yerde... Zaten "cakallar" sizleri bekliyorlar...
Yukarı Dön
helin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 272
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı helin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 May 2014 Saat 21:44
Çok teşekkürler hocam içimi rahatlattınız siz olmasanız çakalların eline düşerdik sayenizde gözümüz açıldı artık
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.