|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özge deniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özge deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 May 2014 Saat 19:08 |
Merhaba doktor bey...
Oğlum 4 yaşında. Biraz önce kreşten geldi. Ateşi 39.5 olmuş. Halsizliği çok fazla. Baktım ağzında koku ve dilinde pas yok. Fakat dikkatimi çeken çiş yaptığı zaman pipisinin acıdığını söyledi. Bugün kreşte de acıdı mı dedim evet dedi. Erkeklerde idrar yolu enf. olmuyor diyorsunuz bildiğim kadarıyla. Bu neden olabilir acaba? Ayrıca oğlum sünnetli belirtmek istedim. İlginiz için teşekkürler...
Düzenleyen özge deniz - 22 May 2014 Saat 19:35 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle; IYE degil. Biraz bol su icirin.
|
|
![]() |
|
özge deniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özge deniz
Bugün hastalıkta 3. günümüz. Dün gece çok ateşlendi. Ateşi 40'ı buldu. Bugün tamamen değilse de düştü sayılır. Dikkatimi çeken ön tarafta külot giydiği sınırlar içinde küçük kırmızı noktalar var. Sık küçük ve kabartısız şekilde. Arkasına baktım. Popoda yok ama kuyruksokumundan biraz yukarıya doğru az birşey arkada da var. 6. hastalık mı desem bütün vücutta değil bu kadar bir alanda olabiliyor mu. Bir de ağzında da yara falan yok. Acaba ateşten sonra vücudun bir bölgesinde bu şekilde kırmızı nokta olması normal mi. Eski maillere baktım. Hep döküntüler ateş sonrası vücudun geneline yayılmış olarak okudum. Bir de dediğim gibi bunlar daha çok iğne ucu kadar kırmızı lekecikler şeklinde. Alerji mi desem sadece bir kez dolven verdim. Değişik birşey de yemedi.
Bu arada pipim acıyor şikayeti geçti.
Çok teşekkürler... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dokuntulu bir hastalik degil, azicik idrar damlatti ise, o yapmistir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|