|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
berlev ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 153 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haz 2014 Saat 13:49 |
Değerli hocam..
Oğlum 1,5 yaşında 83 cm. Benim problemim günde 5 öğün yemek yedirsem bile (Sabah sütlü peynirli ballı ekmekli ezme, öğle mutlaka bir muz veya elma&şeftali ezmesi, ardından iki dilim ekmekle tarhana çorbası bir kase, akşam üzeri yoğurt bir kase, akşam mutlaka ya bir muhallebi ya da tekrar bir kase çorba şeklinde) kesinlikle kilo almıyor. Tartı her zaman 10,7 kg. Gün içerisinde hareketli bir çocuk öyle çok oturmayı sevmez. Ancak hiç kilo aldırmayacak kadar da hareketli değil. Tahlil yaptırarak hırpalatmadan önce sizden fikir almak istedim. Bir yaşında 10 kg idi. Yürümeye başladı, en fazla 10,7 oldu. Daha da kilo alımı yok. Sizce tahlil yaptırsak mı? Yoksa bu tarz durumlar yaşadınız mı hiç hastalarınızla? Normal midir? (Doğum kilosu 2,600 - Doğumdan iki gün sonra 2,500 kg'ye düşmüştü. Boyu da 47 cm idi..) Tahlil için sizden fikir almak istedim, yaptırsak mı diye... Allah razı olsun |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118859 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
18 aylik kilosu; zaten,10kilodur.. Hem 2600gram dogmus, hem 3.5kilo doganlara yetismis, birde 500gram fazlaliga gecmis, siz hele bir sikayet etmeyin..Daha ne yapsin, cocuk..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|