|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
MiNiK PrEnSeSiM ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MiNiK PrEnSeSiM
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Haz 2014 Saat 16:57 |
mrb hocam kızım 12 aylık uzun bir aradan sonra ilk kez Güneş yüzü görmeye başladık kızımda bikaç gündür dışarı çıktığı için yüzü çok kötü yandı bugünde güneşte biraz fazla kalınca çok kötü oldu güneş yanığı için kaç faktörlü güneş kremi kullanmam gerekiyo önerdiğiniz 7-8 faktör fakat burda bulamadım Kars'ta oturuyoruz hocam güneş çok kötü yakıyo ve kurutuyo 30 faktörlükmü yoksa 50 faktörlükmü güneş kremi almamı önerirsiniz kolay gelsin iyi günler...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118946 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bulabildiginiz, en dusuk faktorlu kremi kullanin..
|
|
![]() |
|
MiNiK PrEnSeSiM ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağu 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MiNiK PrEnSeSiM
tamam hocam çok sağolun...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MiNiK PrEnSeSiM
mrb hocam kızımın yüzü çok kötü oldu yüzüyle bacaklarında döküntüler çıktı bugun seb...d'in 30 faktörlük güneş kreminden aldık en düşük faktörlü onu bulabildim eczacı 7 veya 8 faktörlük krem bulmazsınız dedi birde hocam zymaflour burada yok artık üretilmiyomuş dedi öyle bişey varmı ben şimdiye kadar kullanamadım keşke en başından beri alsaydım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118946 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zymafluor. Turkiye'de uretilen bir ilac degildirki, "uretilmiyor" olsun.... Ithalati yapilmiyor..Devletin, sacma-sapan fiyat politikasi yuzunden, zaten ucuz olan ilaclar artik ithal edilmiyorlar.Uygun fiyat verilirse, ithal edilirler.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MiNiK PrEnSeSiM
tamam hocamda şimdi ben almak istiyorum nasıl alcam peki birde hocam dolven hakkındaki görüşünüzü öğrenebilirmiyim bitanesi dolven hakkında çocuklarda hiperaktiviteye falan yol açıyo yazmış sizde kullanmayın demişsiniz şimdi bu durumda biz napcaz ben çoğu zaman dolven veriyorum kızıma...
Düzenleyen MiNiK PrEnSeSiM - 20 Haz 2014 Saat 10:57 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yok artik, daha neler!!!!Hiperaktivite filan yapmiyor.. Agri kesici olarak kullanin, ates ile fazla ugrasmayin. Her surupta, bazi kimyasal, koruyucu maddeler vardir. Eger, bunlarin zararli olduguna inaniyorsaniz, kullanmayin.
UNUTAYIN, Her ilac bir zehirdir, her zehir de, bir ilacdir... Muhim olan, bu "maddeleri" dozunda ve duzgun kullanmaktir.Simdiki doktorlar gibi, ilacin etkili maddesini bile bilmeden ilac yazan doktorlarla,basiniz cok agriyacagi icin, mumkun oldugunca az ilac kullanin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MiNiK PrEnSeSiM
hocam zaten ben ilaç taraftarı biri değilim biyoloji mezunuyum az çok ilaçları biliyorum fakat geçen birisi size öyle bişey yazınca sizde kullanmayın diye yazmıştınız bende merak ettim o yüzden sordum dolvenide ödem çözücü etkisi olduğundan veriyodum ağrı kesici olarak ben size danışmadan bişey kullanmam hocam iyiki varsınız çok sağolun...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|