|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sozsoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haz 2014 Saat 18:37 |
Hocam 39 aylik oglum son 1.5 aydir surekli eli pipisinde geziyor. Ilk basladigi zaman kontrole gitmistik doktor cok detayli olmasa da bakti. Birsey demedi. Ben yas gelisimiyle ilgili seyler okuyorum hep bu donemde boyle hareketlerin normal oldugu ustelenmenmesi gerektigini ve bir sure sonra bu aliskanligi birakacagi yonunde hep okuduklarim. Ilk baslarda oglum cisin mi var diyordum ama epey zamandir gormezden geliyoruz. Idrar yapmada problemi yok atesi halszligi vs. sıra dısı bir sıkıntısı yok. Oneriniz nedir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazi cocuklarda, oluyor.. Bilhassa, kalabalik icine girdiginde veya tanimadigi insanlarla karsilastiginda, eli oraya gidecektir...Zamanla kaybolacak, merak etmeyin. Tamamen icgudusel bir davranis olup, bir hastaligi isaret etmez.
|
|
![]() |
|
sozsoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam iki gundur de anne kulodum cis oldu diyor cikarip kirliye atiyor. Kokluyorun herhangi bir koku yok. Cok az miktarda. Hemen oncesinde ya da sonrasinda cise gitmiyor. Yani tutmus da birazini kacirmis gibi bi izlenim vermiyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok ustune dustunuz herhalde.. Cocugun psikolojisi bozulmus. Bir muddet evde, "Bu konu" nun hic bahsi gecmesin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|