|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
nurogretmen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurogretmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2014 Saat 00:39 |
hocam merhabalar
kızım 17 aylık.
10 gün suprax'ın ardından dilinin üstünde beyaz pas tabakası kaldı. geçer dedim önemsemedim. fakat geçenlerde dişli bir tokayı agzına alıp boğulma tehlikesi geçirdi, ilkyardımım sonucu toka kanlı şekilde ağzından fırladı. damağının gerilerini hırpalamış belli ki. o günden sonra beyaz beyaz irinbaşı gibi oluşumlar gördüm ağzında. dudak içinde aft oluştu. derken, bi sabah dudaklarının birleşim noktalarında ve de ağız içine doğru beyaz beyaz pamukçuklar gördüm. her gün sabah akşam karbonatlı suyla silmeye başladım. fakat sanırım çok hırpaladım, çocuğun dilinin üstü renk renk parça parça görünmeye başladı. ve hala daha dudak içlerinde pamukçuk oluyor, 5 gündür karbonatlu suyla siliyorum hiç düzelme yok, aksine kötüye gidiyor. ne yapmalıyım? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nurogretmen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurogretmen
![]() ![]() ![]() ![]() |
bocam bir de ağız içi beyazlıklarına bir de yüzündeki yaralar eklendi. bir haftadır ne kadar temiz tutsam da geçmiyor hatta artıyorlar. fotoğrafını gönderiyorum.
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurogretmen
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
10 gun Suprax kullanirsaniz, olanlar AZ BILE... Antibiyotik kullanimi ile ilgili eski mailleri okuyun.
1- Pamukcuk ; uzun sure Antibiyotik kullandiginiz icin olabilir. Cocugun butun bagisiklik sistemini bozmus durumdasiniz. 2- Agiz icindeki gorunum kaybolana kadar; Mikostatin damla; gunde 3x 20 damla agiz icine damlatin. Icmesi sart degildir, degse yeterlidir. 3- Yuzundekilere; Thiocillin pomat surun (gunde:2x1) yikanirsa, fazladan gene surun. Impetigo genilen iltihabi durum olusmus. Okuyun, yoksa ilerde cok kazik yiyeceksiniz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Ağu 2014 Saat 19:39 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurogretmen
hocam söyledikleriniz doğrultusunda 9 gündür mikostatin damlayı kullanıyoruz. düzelme az da olsa var, fakat dil üstündeki beyazlık hala geçmedi. normal midir hocam? ne kadar daha kullanabiliriz bu ilacı? bir de ilacın kapağında bir çatlama var, ilaç hava alıyor, bunun ilacın etkileşimine negatif bir etkisi olabilir mi acaba?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ilaclari kesin. Artik zaten gerekmez. Cocuk rahatsiz degise, iyilesmis demektir. Neticede, dili tedavi etmiyoruz, cocugu tedavi ediyoruz..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurogretmen
hocam ama siz önceki mesajınızda "Agiz icindeki gorunum kaybolana kadar; Mikostatin damla; gunde 3x 20 damla agiz icine damlatin." demiştiniz.
çocuğun ağzında pamukçuk var, suprax kullandığı için, yemek yemesinde hiçbir zaman ağzı acıdığı için yememe gibi sorun olmadı. bu mikostatin damla bizde 9 gündür sadece şu işe yaradı: ağzın dudak içlerindeki toplu iğne başı görünümlü beyazlıkların oluşumu durdu. ama dil üstündeki beyazlık varlığını hala sürdürüyor. ilacı bırakın diyprsunuz ama, pamukçuk tedavi olmuş mu yani sizce?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Mikostatin kullanimi ile 3-5 gunde netice alamadi iseniz, zaten basindan beri "Pamukcuk degilmis" demektir. Keske bir resim gonderse idiniz.
Cocukta da bir rahatsizlik olmadigina gore hicbir sey vermeyin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|