|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
aysebilgi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysebilgi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Eki 2014 Saat 19:50 |
Hocam seyri size yazmıştım ama kısaca hatırlatayım. 1 hafta önce iki kere kusma ardından iki gün şiddetli ishal geçirdik. İki gün ağızda hafif koku oldu kesildi.İshalden sonra 3 gündür ateş problemi yaşıyoruz. son noktaya kadar düşürmüyorum 39,5 civarında huysuzlaşınca calpol verdim. Fakat calpolün etkisi geçince tekrar yükseliyor. 39 un altına düşmüyor.Dün 14 saat kadar yataktan çıkmadı. Asla birşey yemiyor. Sadece su içiyor mecburen kan şekeri düşmesin diye ara ara şeker takviyesi yaptım suya. Birer lokma çok nadir bişeyler yiyor. Süreç uzadımı siZce? Annem eczacı acaba Kadir beye danışarak bactrimmi versek diyor? Ne yapalım hocam? Tahlil falan yaptırayımmı? Sevgiler
|
|
![]() |
|
aysebilgi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysebilgi
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kızım tam 2 yaşında. İlk anneliğim ve sayeniZde huzurla büyütüyorum. Çok çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bactrim verebilirsiniz. Yas belirtmediginiz icin dozunu soyleyemiyorum.
Sivi kaybi icin; Gazi cikmis Cola, veya; yari-yariya hazirlanmis; Visne suyu-Soda karisiimindan verebilirsiniz. Bunlar hem tuz hem seker ihtiyacini karsilar. Tuz-seker eriyiklerinden de daha lezzetlidirler. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysebilgi
2 yaş hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gunde;2x1 olcek(5ml) alabilir 5gun...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysebilgi
Teşekkürler hocam.. özür dileyerek birşey daha sormak istiyorum biz bir bakteriylemi savaşıyoruz şu an? nerede yanlış yapmış olabilirim?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Soyle.... Hastaligin baslangici VIRAL.. Fakat hastalik ilerlediginde, duragan haldeki burun veya Orta Kulak icindeki sivilar mikrop kapip, isi uzatabiliyorlar. Bunu onlemek icin, boyle uzayanlarda, Bactrim vermek iyi oluyor... Bactrim icindeki; Trimetoprim maddesi, Orta Kulak Sivisina sizabilen yegane ilactir. Hadise; 3-5 gunu gecerse Bactrim baslamak, bir tedbir olarak iyidir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysebilgi
Çok teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|