|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
FRK ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eki 2014 Saat 11:07 |
mrb hocam. kızım 5,5 yasında anaokuluna gidiyor.dün sabah sadece 1 kere sabah saat 10.00 civarı karın ağrısıyla birlikte okulda kusmuş.biraz dinlenmiş. genel hali iyi olunca okuldan erken almadım devam etti.sabah okulda kahvaltı yapıyor genelde.ama erken kalktığı için 1 su bardağı süt ve bir tost yedirmiştim.okulda henuz pek bişiy yemeden bunları kusmuş. bir kere olunca mikrobik olduğunu düşünmedim.herhalde mekanik, hazımsızlık oldu diye düşündüm.
bugün de okula varınca karnım ağrıyo, midem bulanıyo dedi.okula çok nazlı gidiyo.bende psişik mi acaba diye düşündüm.okulda biraz bekledim. kahvaltıyı okulda yaptı. patatesli börek, biraz peynir yedi.ben orda beklerken bir kaç çocukta kustu. 2 çocukta kustuğu için okula gelmemiş.bizimkide iyi görününce işe gittim.arkamdan yine saat 10.00 civarı kusmuş. her halükarda yapılacak bişiy yok ama ben yine de sormak istedim hocam. aynı saatte ve sadece bir kere kusma ( diğer çocuklarda benzer şekilde)mikrobik midir hocam?bu mikrop iyi yıkanmayan ellerden gelen mikrop mudur? dışkı- gıda- insan şeklinde yani?yoksa 3 öğün anaokulunda yiyiyorlar, ordaki yemekleri hazırlayanla mı alakalı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, mikrobik.. Kesinlikle okulda yedikleri bir gidadan mikrop kaptilar.
SAKIN; hicbir, Ilac/Antibiyotik vermeyin... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|