|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Kas 2014 Saat 03:01 |
Merhabalar Kadir Hocam,
4.5 yaşında 108 cm ,19 kg oğlum 3. Gecedir uyurken boğazı yırtılırcasına,boğuk boğuk ve mide ifrazatı ağzına gelene kadar öksürük krizleri oluyor ,bir saattir cebelleşiyor ,biraz balgam kustu,şimdi öksürük kesildi ve uykuya daldı.,gündüz sadece burun akıntısı ve hafif arada kısa kısa öksürüyor.ateş yok,koku yok,gündüz keyfi yerinde.nefes alırken veya verırken ıslık sesi yok,sadece horuldayarak ,ağzından nefes alıp veriyor. KRUP olabilir mi? Onu anlamaya çalışıyorum ki birdaha olursa ilk geceden sonra decort yarım ampul yaptırayım.yarın akşamda olursa (4.)gece olacak krup değilmiş yada öksürük krizi olmassa krupmuş diyebilirmiyiz?eski üyeniz olduğumdan tüm yazılarınızı defalarca okuyorum.ama bunu çözemedim .ballı limonu gündüz çay gibi sulandırılmiş içiyor ama gece almıyor ,zorla versem zaten midesi bulanıp kusar.yastığını yüksek yatırıyorum,cold mix,sicc nassall,kullanıyorum. Teşekkür ederim. Düzenleyen kıvanç - 14 Kas 2014 Saat 03:39 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118904 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Krup (akut Larenjit); "3 gece hastaligi" diye bilinir, bu saatten sonar, Krup olsa bile( KI cok supheli, hic benzemiyor) Decort gerekmez.
Limonlu bal veremiyorsaniz, 2-3 dilim mandalina yedirin veya az bir Portakal suyu icirin. |
|
![]() |
|
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam,malesef oğlum asla turunçgil yemedi,yemiyor. Çok sağolun bugün epey yoruldunuz .size iyi akşamlar.
Düzenleyen kıvanç - 14 Kas 2014 Saat 04:14 |
|
![]() |
|
Tekrar merhabalar hocam,
Malesef bugün oğlumda kulak ağrısı başladı,hemen iliadin damla 2x2 başladım fakat zorla damlattığım için ve yatar vaziyette durmadığı için ağrı devam etti ,ateş çıkmaya başlayınca uyuyor şu an yeniden uyurken iliadin damlattım ,ateş başladığı için BACTRİM şurup da aldım , başlamalımıyım ? , burun seffaf akıyor, gündüz öksürük arada bir ,yemek isteğide yok (geçen yılki ateşli kulak ağrılarında olduğu gibi) Ateş gripten dolayı mı? Kulak ağrısından dolayı mı? Ateşin eşlik ettiği kulak ağrılarında bactrim kullanmassak iyileşme olmaz mı? Burun şeffaf akarken neden kulağa vurdu acaba ( koyulaşınca kulak hadiseleri olur dersinizya o bakımdan soruyorum? Kıvanç- 108 cm. 19 kg. Çok sağolun. ------------------------------------------- Üsteki soruları öğlen yazmıştım,şimdi akşam itibari ile ateşi düştü,terledi, yemeğini yedi,kulak ağrısı geçti,sadece iliadin damla kullandım. Gripli hali devam ediyor.bactrime gerek var mı? Teşekkürler.
Düzenleyen kıvanç - 14 Kas 2014 Saat 20:54 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118904 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bactrim; bir tedbir.. Kulak zarinda bir delinme olurda, farkedemezseniz diye veriyorum, yoksa her :Kulak agrisi+Ates olan; Bactrim alacak diye bir sey yok.
SAKIN, agri gecti diye, Iliadin'i birakmayin, 3 gun kullanin.. Gelismesi: 5yas,3 aylik... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Kas 2014 Saat 22:24 |
|
![]() |
|
İliadine devam ediyorum,dün gece 1 de bugün gündüz 12 de ,uyurken, tarifiniz gibi damlatmama rağmen dört saat sonrat bu sefer sol kulağım ağırıyor,dokununca daha çok acıyor demeye başladı.ilave doz damlatmama izin vermediği için uyumasını ve 2x2 zamanının gelmesini bekleyeyim mi?( mızırdanıyor Damlatmayayım diye ağlamamaya çalışıyor )
Burun akıntısı şeffaf ve bollaştı,dün gece yine öksürük nöbetleri geçirdi, gündüz az arada bir . Durumumuz böyle Hocam ne dersiniz? Teşekkürler. 4.5 yaşında.erkek.
Düzenleyen kıvanç - 15 Kas 2014 Saat 17:21 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Normal. Bazen boyle seyir gosterir... Aynen devam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|