|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynepduru ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynepduru
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kas 2014 Saat 17:15 |
hocam siz dediniz 2 yaşa kadr süt ve süt ürünleri tüketmeli 15 aylık kızıma sabah bir kase bulamaç kahvaltı veriyorum 1 saat sonra 1 kase yoğurt veriyorum öğleye doğru meyveli yoğurt veriyorum sonra 1 dolu kase çorba veriyorum ondan sonra yine 1 kase yoğurt yiyor akşam üstü sütle muhallebi veriyorum ve yatarken yine sütle muhallebi veriyorum sizce bu verdiklerim yeterli midir 500ml süt ve 400ml yoğurt tüketmiş oluyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118782 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok bile (zarari yok)... 2 yasa kadar,sadece; "Anne sutu" verenler var dedim... Yoksa; sut/sutlu gida, HAYAT BOYU devam....
|
|
![]() |
|
zeynepduru ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynepduru
çok teşekkür ederim hocam bu şekilde besliyorum ve bu ay 500 gr aldı kilomuz biraz azdı yavaş yavaş toparlıyoruz sanırım bu şekilde devam mı dersiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118782 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Normal... Her ay, aldigi kilo azalacak.
15ay-18ay arasi;3 ayda; 300gram, yani ayda 100 gram alacak. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|