|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
nurogretmen
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nurogretmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: öksürük-ateş-ses kısıklığıGönderim Zamanı: 26 Kas 2014 Saat 12:02 |
|
sayın hocam, kızım iki gün önce gece birden ateşlendi, sabahında öksürmeye başladı, kuru, balgamı sökemiyorcasına kısık kısık bir öksürük. ikinci gün ateşi düştü, hatta şu an hiç yok ama sesi kırçıllı kırçıllı kalınlaştı ve öksürük devam ediyor, balgamı hala atamıyor. sol ciğerinin titreştiğini anlıyorum elimi sırtına koyunca. burun akıntısı yok, hapşuruk da yok.ballı limon, bol sıvı, pekmez veriyorum, bunun dışında ne yapabilirm? hafif mi atlatıyor sizce hastalığı, yoksa bir doktora muayene ettirmeli miyim?
|
|
![]() |
|
nurogretmen
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nurogretmen
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Kas 2014 Saat 12:15 |
|
hocam, öksürüklü hastalıkların değelendirilmesi tablonuzu şimdi fark ettim. ama yerine koyamadım. kızım 21 aylık şu an. yalnızca ilk gece ateşliydi, şimdi ateşsiz devam ediyor, ve çok sık sık bir öksürüğü yok. öksürmesi zincirleme peş peşe DEĞİL. tek öksürüyor ama çirkin bir ses çıkıyor. sıcak gıdalar tükettiğinde öksürüğü balgamı atıcı nitelikte oluyor. şimdi çocuğum bronşit mi tabloya göre?
daha önce de 2-3 kez (geçen kış) bronşiolit bronşit tanısı konmuştu. hocam gerçi şu an 2 günlük hasta, hastalığın ilerleyen günlerde seyri nasıl olur bilemiyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Kas 2014 Saat 21:20 |
|
Influenza Gribi olabilir. Zaten Bronsiolit'de olsa yapilacaklar ayni...
SAKIN: Benim "kullanmayin" dedigim ilaclarin HICBIRINI vermeyin... |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|