|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MÜJGANELİF ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eyl 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MÜJGANELİF
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ara 2014 Saat 15:53 |
İYİ GÜNLER HOCAM.KIZIM 7 YAŞINDA KORİDORDA KOŞARKEN DÜŞTÜ VE ALNINI KAŞIN ÜSTÜNÜ KAPININ KÖŞE KISMINA ÇARPTI.HEMEN ŞİŞTİ VE BEN BUZ TUTTUM 20 DK KADAR BUZ TUTTUMM VE AĞLADI.ÇİZGİ HLİNDE MORLUK VARDI VE İÇİ SU DOLU BALON GİBİ ŞİŞMİŞTİ.ŞİŞİK YUMURTA KADARDI.BUZDAN SONRA DOKTORA GİTTİK.RÖNTGEN İSTEDİ BEN KABUL ETMEDİM.ÇATLAK VARMI DİYE BAKACAĞIM DEDİ.İSTEMEDİM.ACISINI GEÇİRECEK Bİ KREM VARMI DİYE GELDİM DEDİM.NETİCEDEN ORDAN ÇIKTIK.HİRUDOID FORTE KREM DİYE İLAÇ YAZDI.AMA 24 SAAT KULLANMAYIN DEDİ.ŞU ANDADA KIZARIKLIK VE ŞİŞLİK DEVAM EDİYOR.YUMUŞAK Bİ ŞİŞLİK VAR.DOĞRUMU YAPTIK BİLMİYORUM.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119088 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
HICBIR; Ilac/Krem kullanmayin. Siz yapilacak olan en iyi seyi; "Soguk tatbikini" zaten yapmissiniz, baska bir sey de gerekmez. O "cizgi' nin alinda belli-belirsin bir cukur hatti olacak, merak etmeyin, oda zamanla duzelecek.
O kadarcik carpmalarda, hele ev ici carpmalarda, HICBIR sey olmaz... Ayricda, "catlak" olsa ne yapacak???? Alciya mi alacak??? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|