|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gkc ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Oca 2015 Saat 16:26 |
Iyi gunler hocam oglum 5 yasinda daha once de kriptik tonsil tedavisiyle ilgili soru sormustum
Bu kis o tedavi sonrasinda 3 hafta kadar once farenjit teshisi ile 5 gun augmentin 400 kullandik. Nerdeyse 10 gundur bogazinin disinda sislik var bademcikler sanki 2 yandan cikmis gibi gozle goruluyor Bugun doktor sanki nodullesmis gibi dedi. Dun aksam ates 38 di pedifenle dustu ve bugun oglene kadar tekrar cikmadi oglen yine hafif bir ates oldu pedifenle dusurduk. Isterseniz hemen desefinle baslayalim tedaviye dedi doktor Kbb ye gotursem biliyorum hemen alalim bademcik ve geniz etini diyecek cunku geniz eti gercekten cok buyukmus. Ben kulagi icinde endiseleniyorum zarar gorur diye korkuyorum Sizce nasil bir yol izlemeliyiz? Simdiden tesekkur ederim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118874 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" doktor sanki nodullesmis gibi dedi. "
Emin olun, bundan daha SALAKCA bir Tibbi ifadeyi zor bulursunuz... Turkce : Lenf bezi Ingilizce: Lenf nodule. Tabii; gaye baska olunca, boyle desteksiz sallamakda, simdi Turkiye'de cok moda.. Universitelerde, dogru durust bilgili bir "egitim elemani" bu Hukumet sayesinde kalmadigi icin, meydan bu uc-kagitci "mollalara" kaldi.. SAKIN: Turkiye'de; oksuruk, nezle hali icin, Cocuk doktoruna, Aile Hekimine ve KBB doktorlarina gitmeyin.. Benim dediklerimi uygulayin.. " SAGLIK REFORMU REZILLIGININ SIZE SAGLADIGI UCUZ DOKTORUN BILE BIR MALIYETI VARDIR"... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 29 Oca 2015 Saat 19:13 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|