|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mukadder ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 93 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Şub 2015 Saat 21:15 |
Hocam merhaba, 1 yaşındaki oğlum 10.5 kg, 79 cm. 3840 gr, 50 cm doğdu. 11 ay anne sütü aldı, artık günlük süt içiyor. Beslenmesi sizin önerileriniz doğrultusunda sorunsuzdu, sadece yanında yoğurt yoksa yemek yemezdi, yani herşeyi yoğurdun hatırına yerdi. Ama bir haftadır ne olduysa ağzına lokma koymuyor, yoğurt bile. Az yiyor demiyorum, hiç yemiyor. Sadece biberon ile süt içiyor. Bunun nedeni ne olabilir hocam? Keyfi yerinde ama burnu akıyor, hafif öksürüyor, ateş falan olmadı. Bu duruma çok üzÜlüyorum, umarım geçicidir (nette aylarca bu durumda kalan bebeklerin olduğunu okudum) bu konuda sizin fikrinizi ve ne yapabileceğimi sormak istedim, şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kurcalamayin, sadece diger gidalari teklif edin.. Cok okumaniz lazim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|