Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İYE
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumİYE

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gozde Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gozde Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İYE
    Gönderim Zamanı: 25 Mar 2015 Saat 11:39
Kadir Bey merhaba,
Sanırım İYE oldum. Henüz herhangi bir kültür yaptırmadım. Yaklaşık 10 gündür özellikle akşamlar, sürekli bir sıkışıklık hali ve idrar yaparken yanma hissi oluyor. 16 aylık bir kızım var, onu emziriyorum çok sık olmamakla birlikte. 
Bu süreçte ne yapmalıyım, bol su içerek halletmeye çalıştım ama sanırım ilaç almadan olmayacak. Öneriniz nedir?
İlk etapta monurol kullanıp bekleyimmi, yoksa kültür aldırıp ona mı baktırmam gerekiyor?

Teşekkürler.
Gozde
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117864
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mar 2015 Saat 19:34
Kuru yemiscilerde satilan; Cranberry yemisinden; gunde 1defa 1 corba kasigi miktarini, "kuru yemis" gibi yiyin, bol su icin, 8 saatte duzelirsiniz. En az 5 gun kullanin. SAKIN:Antibiyotik kullanmayin.
Yukarı Dön
Gozde Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gozde Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2015 Saat 12:01
Çok teşekkürler bilgi için Kadir Bey :)
Deneyeceğim..

Gozde
Yukarı Dön
Gozde Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gozde Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2015 Saat 15:00

Buarada emzirirken cranberry tüketiminin bir yan etkisi var mıdır? Alerjik falan herhangi bir reaksiyon oluşmaz değil mi?
Çocuk açısından yani?
Teşekkürler tekrarr..
Gozde
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2015 Saat 19:37
Cekirdegi ile yenen meyvalar allerji yapar. Cekirdegi cikarilanlar YAPMAZ..

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Mar 2015 Saat 19:40
Yukarı Dön
Gozde Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gozde Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2015 Saat 16:53
Doktor Purinol başlayın dedi.. Lökosit 30 çıktı. 

Cranberry  yiyorum.

Kültür yaptırmadım , yaptırmalımıyım?

Teşekkürler.
Gozde
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2015 Saat 18:16
SAKIN; Purinol kullanmayin, bazi kimselerde, Tas yapabiliyor...
Kultur yaptirda bir guzel oysunlar sizi!!! Siz idrariniz yerine; "idrar gorunumunde, cay suyu" gonderin, onda bile evvelAllah, IYE tesbit ederler.
Yukarı Dön
Gozde Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gozde Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2015 Saat 23:43
Yani kendi haline mi bırakmalıyım? Kültür yaptırmayacağım?

Tşk
Gozde
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.