|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
emerlike
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Gene oksurukGönderim Zamanı: 26 Mar 2015 Saat 17:30 |
|
Hocam
5 yasindaki kizimin araliktan beri ara ara kesilen ama tamamen iyilesmeyen oksurugu uc gundur tavan yapmis durumda gece bogulurcasina oksuruyor ve aglamaya basliyor oksurukten uyuyamiyoruz artik..Balli limon serum fiZyoloiik oksurunce ilik su zenfecil bal vs hic biri fayda etmedi..burnu tikali oluyor sanirim geniz akintisida var gunduzde oksuruyor..bugun aile hekiminr goturdum Asist bricanyl we aferin plus werdi.. Oksuruge mudahale etmeyelim balgam asagiya inmesin dedi ama Ilaclari anlamlandiramadim Cigerlerini dinledi temiz dedi ateside yok ama oksuruk cok kotu.. Bricanyl nin icini okudum bronsiyal astim bronsit we akciger hastaliklari yaziyor Size sormadan vermek istemedim Ne yapalim hocam... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Mar 2015 Saat 19:48 |
|
O ilaclarin tamami hastaligi cigerlere INDIRIR... Cok namussuz bir doktor. Hicbirini kullanmayin.
Eski mailleri okuyun. Bu konu hergun soruluyor. |
|
![]() |
|
emerlike
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Mar 2015 Saat 00:21 |
|
Hocam firsatim oldukca surekli eski mailleri okuyorum gecmise yonelik oksuruk ates aramalari yapiyorum tek tavsiyeniz serum fizyolojik balli limon we cold mix we sabir 2-3 hafta...kizmayin lutfen sorum icin ama bizim 3 ay oldu hala kesilmedi...son 3 gundur cok yogunlasti gece uyutmaz yemek yedirmez hale geldi cocuk halsiz dusuyor oksurmekten...cigerleri elime gelcek gibi oksuruyor korkiyorum.. yogun balgamli degil ama cok kuruda degil..geldimi 1-2 kez degil 8-9 kez oksuruyoruz baska bi problem olabilir mi? Ne kadar daha bekleyelim yapabilecegim baska birsey var mi?ilaclaro kullanmiyoruz ama gecmiyor gecmiyor... Kusura bakmayin hocam cok tskler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Mar 2015 Saat 02:27 |
|
Atessiz baslayan bazi Gripler vardir.. Ates olmadigindan, vucut bunlari farkedemez ve bu viruslere karsi bir savas baslatamaz.
Bunu vucut birazda kasten yapar, zira vucutta yerlesik bir virus varsa, baska bir virus giremez. Boyle "enayi" bir virus geldiginde, gitsin istemez ve bu sayedede, cocugunuz, bir kisi agir bir Grip gecirmeden gecirir.. Bunlarin asilari yoktur.. Viruslerle ilgili makalemi okuyun. Bu virusler vucutta 3 cesit enfeksiyon yaparlar. Litik enfeksiyonlar, Persistent enfeksiyonlar ve Latent enfeksiyonlarda viruslerin davranislari farklidir. Sakin bunlardan Turk doktorlarina bahsetmeyin, aval-aval suratiniza bakarlar. |
|
![]() |
|
emerlike
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Mar 2015 Saat 00:53 |
|
Uc gecedir uykusuzluk aglamalar annecim iyilesmek istiyorumlar ve oksurugun artip artik otercesine cikmasi 2dkya bir nefes kesilene kadar oksurmesi sonucu yarim olcek bricanyl verdim istemeye istemeye.. Insallah korktugum basimiza gelmez hocam tekrar tesekkurler..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Mar 2015 Saat 04:35 |
|
Aranmayin, 3-5 gunluk rahatlik ugruna, Hastanelik olmayin. Eski mailleri okumuyormusunuz???
|
|
![]() |
|
emerlike
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Nis 2015 Saat 18:23 |
|
HocM sizin cevabinizdan sonra bir daha wermedim bal limon ihlamur bal cold mix surekli burun temizleme we soguk buhar makinasiyla atlattik cok sukur..dun gece ilk defa oksurmeddb uyudu..gunduzde oksurdugunde artik balgam geliyor ama cikaramiyor yutuyor bi sorun olur mu hocam??
Cok tesekkurler iyiki warsiniz iyilestik resmen ilacsiz kütür kütür oksururken umutsuZ gibiydi gecti wala cok sukur |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Nis 2015 Saat 02:13 |
|
Kendi mali, yutarsa yutsun, bir zarari olmaz.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|