|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ULASKARABACAK ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ara 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ULASKARABACAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nis 2015 Saat 00:30 |
hocam 8 yaşında oğlumun yaz kış geçmeyen öksürüğü var tabi kışın çok daha yoğun son bir haftadır öyle bir öksürüyorki sanki yıllardır sigara içmiş yaşlılar gibi boğazımda bişe var gibi oluyor diyor özellikle az da olsa hareket etse sanki tıkanıyor boğulacak gibi öksürmeye başlıyor gece nöbet şeklinde geliyor bu öksürük nasıl geçer şaşırdım bir yol gösterin bal limon vazgeçilmezlerimiz ama bitmiyor bu öksürük erkek çocuk durduramıyoruzda illaki çok hareketli
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Serum Fiz. Limonlu bal ve ColdMix kullanin. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
ULASKARABACAK ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ara 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ULASKARABACAK
Hocam benim oğlum hiç hasta olmasa bile yazın bile fazla hareket etse biraz koşsa öksürüyor hatta kusa biliyor sürekli sizi takip ediyorum eski mailleride çok okuyorum allah razı olsun sayenizde 3 yıldır pek ilaç kullanmadik ama normalmi saglikliykende bu şekilde öksürmek
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ULASKARABACAK
Hocam son bir ekleme benim iki oğlumun da hiç burun akıntısı olmaz eski maillerde bactirimi okudum acaba bizede o mu lazım ikiside tıkalı yoğun öksürük kusma dilleri yara bere içinde birinde ateşte var o kadar grip olurlar hiç burun akmaz bu nedendir ki
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sahistan, sahisa degisir. Zaten yaz gelince hepsi duzelecek. Bactrim??? Deneyebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ULASKARABACAK
Hocam kaç gün ne kadar vermeliyim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
5 gun verin.. Eski mailleri okuyun. Hepsi yazili.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|